Eu am avut parul lung cand eram mica si inainte de prima clasa l-am tuns bob!
Si in ziua de azi regret, imi creste greu si nu am ajuns de 13 ani la lungimea de care am nevoie, folosesc extensii si prostii pentru par( vopsele, decolorant etc.)
Parul lung este ft feminin sa stii!
Incearca coafuri noi poate asa iti mai schimba parerea:/
Buna
Nu va afecta cu nimic cresterea parului. In mod normal parul creste 1cm pe luna, ma rog asta nu conteaza! Eu iti recomand sa nu faci o schimbare asa de 'diferita' deodata. Tunde-te mai intai pana la umeri, vezi daca-ti place, daca nu-ti place
Apoi tunde-te scurt, daca esti 100% sigura, ca si eu mi-am facut breton si nu mi-a placut cum mi-a stat!
Oricum succes!
fundita?
Buna!
Nu va afecta cresterea parului din potriva se zice ca, creste mai repede si daca te tunzi poate ua cand creste o forma mai frumoasa.
Dar inainte de a te tunde gandeste-te bine sa nu regreti dupa!
Si in locul unde te tunzi intereseaza-te la opamenii care au mai fost si sunt multumiti pentru a nu avea surprize neplacute.
Te pup!
Nu iti va afecta cresterea normala,nu are cum,dar te sfatuiesc sa te gandesti foarte bine ca s-ar putea sa iti para rau,nu face din prima o schimbare radicala,tunde-te pana la umeri, vezi daca iti place, apoi poate un bob, si daca nu iti place, te tunzi scurt.sa nu iti para rau, ca va dura ani pana iti va creste la loc parul avand in vedere faptul ca parul creste 1 cm sau 2 pe luna! bafta :*
Nu imi pare rau o sa creasca la loc. Oricum ideea era sa fie foarte scurt, de genul Rihanna, Halle Berry in Catwoman, cam asa. Anyway, thx ^_^
Multumesc, tuturor. Nu va faceti griji, eu chiar vreau aceasta schimbare radicala, nu imi e mila de par deloc, va creste candva la loc. Eram doar ingrijorata daca va creste sau nu.