| Necun0sScuT a întrebat:

Am 18 ani dar nimeni nu mi-a dat pana acum mai putin de 25 de ani. Problema e ca am multe riduri, foarte multe riduri pe fata si in fiecare dimineata cand ma uit in oglinda mai vad vreo doua noi. Folosesc de vreo 2 luni jumate Planet Skincare Platinum Creme Excellence care costa cam mult si nu face nimic.Nu fumez, nu beau, mananc sanatos, sport fac, beau multa apa etc (nu stiu de la ce poate fi) singura mea problema e ca stau vreo 8 ore pe zi la calculator (daca e vreo problema). M-am gandit sa fac Botox pe toata fata. As vrea sa stiu care sunt efectele negative, daca risc sa ajung ca Smeagol. Ms. happy
p.s: sunt baiat.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai cuminte cu botox-ul. Nu ai nicioproblema, si eu la varsta ta aveam si am si acum riduri, e din tata in fiu, Nu rezolvi nimc cu creme sau altceva.Stai asa cum esti, invata sa te iubesti, si intotdeauna este ceva pus deoparte si pentru tine.E din parintisau bunici, bunicul meu era ridat, tata si fratii lui la fel asa ca si mie imi vine randul acum.Stai linistit, ca altii au probleme mult mai mari ca ale noastre, o seara placuta.

| TheBlackSwan a răspuns:

Pai nu te mai stresa atat la cum sa cuceresti o fata laughing glumesc. Cauta o crema antirid buna sau intreaba dermatologul, dar in nici un caz nu apela la botox.