| Denisa a întrebat:

Am 18 ani dar tenul meu arata de 25. Au inceput sa imi apara riduri de expresie, pete, pistrui. Cred ca factorii cei mai importanti care l-au adus in acest stadiu sunt noptile pierdute in club, alcoolul, soarele, etc. Nu duc o viata foarte "ordonata" iar regimul meu alimentar e format din cartofi prajiti si rareori mancare "calda". Ce as putea face ca sa imi "refac" tenul? Ce masti naturale stiti pentru ten? Mancarea pe care o consum imi poate afecta tenul?

Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| Vali87 a răspuns:

Du-te la dermatolog. Nu folosi prd din auzite ca un prd poate fi bun pentru un ten si prost pentru alt tip de ten. Dermatologul stie ce sa iti dea creme pentru riduri pete etc. Sau daca ai bani potiface niste peelinguri e cam 300 RON unu sau mai ieftin depinde unde te duci faci 3 4 5 sedinte si o sa ai imbunatatiri semnificative. Si stiu ca voi fetele aveti obiceiul sa cumparati prd din alea de la AVON, Garnier, Vichi si dracu mai stie cate sunt. NUUU
Du-te la dermatolog.
Referitor la masti naturale sunt multe si depinde de ten si nu la toata lumea da rezultate.
Bafta!

6 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Buna.
Ai putea sa mergi la un medic dermatoloc la particular.
Mama mea a mes la un medic dermatoloc particular pentru ca ii cadea parul foarte tare.Acolo a facut mai multe tratamente cu laser sau cu diferite masti, iar acum are parul foarte bogat si nu ii mai cade.
Dar sti din ce cauza ii cadea parul?
Din cauza stresului, din cauza noptiilor nedormite si desigur a alimentatie nesanatoase.
Cand a mers la medicul acela a facut mai multe tratamente si la fata pentru infrumusetare.

Eu iti recomand sa mergi la medic sau la un salon de infrumusetare. Daca la varsta asta arati asa, imagineaza-ti cum o sa arati la 30 ani.Nu cred ca o sa-ti placa.
Renunta si tu la alcool,manaca si tu mancare gatita acasa lasa mancarurile de la fast food,ca nu-s bune.O colega de-a mea a facut alergie,plus ca poti sa devi anemica sau sa patesti ceva la stomac,poti sa faci ulcer sau gastrita.
Esti tanara traieste-ti viata.
Nu are rost sa traieste viata in graba.
Ingrijestete si tu mai mult, incearca sa dormi, fara somn nu ajungi nicaieri.

Eu sper ca te-am ajutat! Ti-am spus ce mi-a spus si mama mie mai de mult.Succes in viata!

| adriangabor92 a răspuns:

Da

| YumixCupcake a răspuns:

Da, incearca sa iti pui ordine in ganduri si faţti o viata echilibrata.
Eu iti recomand sa te duci la un dermatolog.

| basexcu a răspuns:

Logic ca de la stilu de viata nesanatos ti se strica mufa happy poti sa iti pui masca lu zorro ca tot degeaba... daca bagi cartofi in tine si freci noptile la bara nici macar nu poti sa speri la un ten curat.Dar..."don't worry there's no sugar" oricum pe la 25 de ani o sa fii deja expirata.Inca ceva, sunt convins ca esti genu de fatuca cretina care atunci cand vrea sa scape de slanuri manaca apa cu paine o saptamana de slabeste cateva kg iar apoi baga ca vita ceafa de porc si cartofi pune dublu inapoi si se mai mira de ce arata ca dracu. o meriti!

| ßömþŌʼnįĶ a răspuns:

Normal ca iti afecteaza si mancarea tenul.Fi si tu mai,,ordoanata'' ai mai multa grija de tine, fi atenta ca intotdeauna sa fie curat in casa pentru ca afecteaza. De exemplu eu mananc sanatos si in fiecare zi curat fiecare coltisor al casei ca sa nu fie mizerie si sincera sa fiu nu am avut niciodata un cos pe fata sau o bubitza.
Cel mai bine este sa consulti un medic pentru asa ceva, dar ti-as putea recomanda si niste masti pentru ten:

Masti pentru ten uscat

Masca pe baza de drojdie de bere si miere de albine: 30 de grame de drojdie de bere se amesteca cu o lingurita de miere de albine

Masca pe baza de tarate de grau, miere de albine si glicerina: 3 lingurite de tarate de grau se amesteca cu o lingurita de miere de albine si o lingurita de glicerina.

Masca pe baza de miere de albine, galbenus de ou si ulei de masline: se amesteca galbenusul de ou crud cu o lingurita de miere de albine si o lingurita de ulei de masline

Masti pentru ten gras

Masca pe baza de albus de ou si zeama de lamaie: se bate spuma albusul de ou si se amesteca cu o lingurita zeama de lamaie

Masca pe baza de argila si suc de rosii: se amesteca bine 2 linguri de argila cu suc de rosii proaspat, pana se obtine o pasta

Masca pentru ten deshidratat

Masca pe baza de galbenus de ou, ulei de masline si vitamina A: se amesteca bine galbenusul de ou cu uleiul de masline si se adauga 15 picaturi de vitamina A

Masca pentru ten cu pori dilatati

Masca pe baza de drojdie de bere si zeama de lamaie: 25 de grame de drojdie de bere se amesteca cu o lingurita de zeama de lamaie

Masca pentru ten cu puncte negre

Masca pe baza de albus de ou si malai: albusul de ou se bate spuma si se amesteca cu 2 lingurite de malai. Dupa ce masca s-a uscat se freaca mai intai pielea cu o panza perfect curata dupa care se spala cu apa calduta.

Sper ca te-am ajutat:*

| Raluuu_4139 a răspuns:

Nu e neaparat mancarea de vinathinking
si poate nici noptiile pierdute in cluburioh go on
totusi ai putini ani pentru a bea alcol.
o intrebare: Bei mult?happy...si asta conteaza
Masti naturale:
Pevonia
Mierea [ Nu este crema. e miere pura!happy o intinzi pe fata si o lasi cam jumate de ora... apoi o dai jos cu apa calduta]
ai putea folosi Protex.sapunhappy te ajuta la cosuri sau impuritatii ale pielii
Fit shape...[ nu am folosit:-s dar am auzit de la cateva prietene ca este foarte buna:*]
CAM ATATA.
funda?batting eyelashes