Am multi prieteni care au fost in cazul tau, cel mai simplu lucru este sa compensezi prin alte metode:
Du-te la sala, fa-ti un corp bine sculptat care compenseaza chelia.
Imbraca-te bine, ma refer sa ai putin stil.
Desi ai chelie, mandreste-te cu asta si fi foarte increzator, vei vedea ca lumea te va privi altfel.
Bafta!
Funda?
Mergi la endocrinolog acum, cat nu este prea tarziu, pentru ca ai deficiente mari in corp, daca hormonal esti afectat si-ti cade parul.
Dar, sa vezi cum este cand nu ti se mai scoala... tot din cauza deficientelor hormonale
Nu faci nimic stai linistit.Ce vezi tu asa de grav la asta? Iti cade parul asta e, de par nu ai asa mare nevoie in ziua de azi.Era ma grav daca nu aveai dinti, acolo da e problema.De par asta e, poate candva toti oamenii vor pierde parul, in viitor ma refer.Deci nu e un capat de tara faptul ca iti cade paru.Nu este vina ta, asa ai mostenit.
Acum daca ar trebui sa avem sau nu par, asta e de discutat.Dar daca sa spunem oamenii ar fi trebuie sa aiba par, macar in cap, iar acum ne cade este tot vina noastra.Omul prin faptul ca se ajuta unu pe altul,ca ajuta pe cei cu handicap,a dus la situatia de astazi, adica cade parul, cade dinti, boli genetice si etc.
Omului nu i-a fost suficient ca fost ajutat sa traiasca, s-a pus sa faca si copii, deci sa transmita tot ce el avea rau.
De aici toate problemele umanitatii.Caderea parului,toate bolile si asa mai departe.
Macar daca am fost buni si neam ajutat semenii bolnavi,schiopi si etc, ar fi trebuie ca acele exemplare sa nu fie lasate sa faca copii, sasi traiasca viata si aia sa fie tot.Dar nu sau pus pe facut plozi si pe transmis tot cei rau societatii umane deci de acolo vin toate relele noapstre, din prostia omeneasca.
Nici in ziua de azi nu se iau masuri de nici un fel, Se merge pe idei gresite special, deal dracu cred, habar nu am.Pai ba tu stii ca esti bolnav genetic, sau stii ca copilul ala daca se naste va fi handicapat de ce il lasi ma? Hai inteleg mama n-are mimnte atat o duce capu, dar statu de ce accepta asa ceva? Ca dupa, acel copil va revini statului sal suporte, statu care de fapt sunt oamenii sanatosi care muncesc.Pai de ce facem asta cand putem evita? Din cauza alora care ne conduc, au ajuns handicapatii sa conduca lumea.
Daca te iei dups fete, Dumnezeu cu mila fii atent: Iti dau un exemplu de om care este celebru si este chel:Mihai Bendeac este un actor de comedie si un om de succes pana la urma nu conteaza ca esti sau nu chel si conteaza sa iti stingi obiectivele in viata. Mai ales ca cei spani dau o nota de superiorioritate decat restul oamenilor cu par. Fi pozitiv.
Este cam rau ca la 18 ani sa ai chelie... Cunosc persoane care au si 28 de ani si au par, nu sunt cheli! Aia e, esti ghinionist, ce sa faci!
Macar pe mine nu ma strica fata cum te strica pe tine ca nici curaj nu ai sa pui poza cu tine
Man, abia mi-am facut cont de TPU, nu il am de mult ) Daca esti obsedat dupa aceasta aplicatie, sugi Sula
Este doar un efect al varstei si a-l stresului, nu, nu o sa chelesti, trebuie doar sa iti ingrijesti parul cu diferite creme pentru cresterea parului.