| valent1np a întrebat:

Am 18 ani si probleme cu parul facial, adica nu pot sa cresc o barba. Nu-mi creste decat o mustata ciudata si un cioc si mai ciudat. Am citit pe internet despre uleiul de ricin cum ca ar ajuta la cresterea parului facial dar nu stiu cat de adevarat este. Cineva pe aici care imi poate confirma sau care a folosit si imi poate spune metode de administrare?

4 răspunsuri:
| ladyiulia a răspuns:

Eu aveam probleme cu sprancenele am incercat cu ulei de ricin timp de 2 saptamani ce pot sa zic ca nu se mai vad "golurile" acelea merita sa incerci nu garantez ca o sa aiba vreun efect la barba dar pana la urma nu constituie vreo paguba. (ps la ce mai trebuie barba happy fetelor le plac baieti fara barba big grin)

| valent1np explică (pentru ladyiulia):

Nu e vorba ca le place fetelor, pur si simplu vreau sa cresc o barba big grin

| DeLiciOooasa a răspuns:

Uleiul de ricin este foarte bun pentru stimulatea parului facial, daca iti doresti intr-adevar o barba ar trebui sa te razi inainte pentru a inlatura puful si apoi sa iti dai cu ulei de ricin in fiecare seara inainte de culcarewinking multa bafta!

| valent1np explică (pentru DeLiciOooasa):

M-am ras de destule ori sa inlatur puful si nu a aparut nimic, o sa-l folosesc sa vad. Multumesc happy