| alarcon a întrebat:

Am 19 ani si sunt absolut disperat de problema caderii parului,
bag mana in cap si raman cu 5-6 fire odata.

Intr-un an de zile am chelit cat altii intr-o viata, e extrem de vizibila diferenta.

Mi-a zdruncinat increderea in mine enorm de mult, in special legat de fete, mi s-a spus ca sunt dragut in multe randuri insa nu stiu cum voi arata chel, ma simt ca ultimul om.

Am folosit fixativ dar m-am oprit, am avut si BAC-ul anul asta recunosc dar e mult prea brusc... sfaturi?

5 răspunsuri:
| KateMiddleton a răspuns:

Uita de acest complex.Incearca extractul de brusture.Se vinde in orice farmacie si este accesibil la pret.Un prieten de-al meu l-a folosit si l-a ajutat.
Bafta!

| loredanaFS a răspuns:

Buna, uite aici cateva sfaturi utile: http://www.fetelestiu.ro/......a-parului/

| Deeyutzyka a răspuns:

Mai eu nu cred totus dintr-o data sa-ti cada parul du-te la doctor urgent ca la cate probleme sunt acum nu e bine sa stai asa!

| AnaMaria1957 a răspuns:

Si eu am avut aceasta problema.O frizerita mi-a recomandat sa imi fac o masca din:ulei de masline, ulei de ricin, vitamina A si C si galbenus de ou pe care sa o aplic pe par de 2 ori pe saptamana, in special la radacini.Se acopera parul cu un prosop si se lasa cam 1 ora. Dupa 1 luna se pot vedea rezultatele dar tratamentul dureaza cam 3-4 luni, depinde de asimilarea corpului tau. Sper ca te-am ajutat, succes! kiss