Avand picioarele scurte trebuie sa creezi senzatia de lungime.Deci o pereche de pantaloni cu talie inalta, drepti, purtati cu o pereche de tocuri nu numai ca te vor avantaja, dar vei fi si la moda. Pantalonii cu talie inalta nu se vor demoda niciodata!
Sper ca te-am putut ajuta!
Normal, daca ii iei mai lungi si ii porti la niste tocuri sau platforme astfel incat sa acopere o parte din toc sau talpa vei parea mai inalta
DA,normal.Si pune-ti si o curea, ca sa accentueze talia. in caz ca esti mai lata asa poartai cu bluze largute, care sa vina putin bufante, se vede superb.
Nu știu dacă chiar asta e soluția. Blugii cu talie înaltă îți fac bazinul mai mare, nu picioarele.
Ce port eu pentru picioare f înalte:
- pantaloni evazați, nu numai că îți face piciorul mai zvelt, dar dă impresia de alungire.
Evită blugul și materialele groase.
- tocuri, tocuri și iar tocuri. încearcă tocuri bej, sau apropiate de culoarea piciorului.
Da findca iti echilibreaza corpul, iti face ca partea de sus sa fie mai scurta si partea de jos sa fie mai lunga, adica o iluzie optica, asa vei parea si mai supla si mai inalta