Buna:*
Exista mai multe tipuri de breton, atat pentru fruntea lata cat si pentru cea ingusta.
Eu sunt de parere ca ti'e ti-ar sta mult mai bine cu breton(filat dupa parerea mea). Poti incerca:*
Bafta!
Atunci cand ai fruntea mai mare.Si eu o am putin mai mare si am inceercat odata sa-mi fac breton, dar coafeza aia l-a ratat si mi-a stat ca naiba si nu mi-am mai facut niciodata.Trebuie sa iti faci unul mai lung, pana la sprancene nu unul lung doar pe jumatatea fruntii.
Daca iti faci breton, sper sa-ti stea bine.
Eu cred ca se face cand ai fruntea mare. La mine e mare si mi-am facut breton, imi sta destul de bine (te poti uita la poza). Daca ai parul drept cred ca ti-ar sta destul de bine cu breton
Nu contează dacă ai sau nu fruntea lată, dacă îţi place cum îţi stă e totul bine:X;
Şi. dacă ai fruntea lată e bine să ăţi faci breton drept http://www.google.ro/......tp?/imgres
No acum că îs şi rpima îmi dai fundiţăă:X
Daca ai parul lung drept sau nu foarte ondult si fruntea putin mare, tiar sa perfect cu breton!
Pai...Ti s-ar potrivi un betron filat. Chiar daca ai fruntea mare, asta nu prea conteaza
anonim_4396 întreabă: