Bineinteles. De obicei daca nu ai mai facut niciodata, in primele 2 luni o sa vezi rezultate si in masa si in forta, dupa care trebuie sa mai schimbi rutina, sa nu te lovesti de plateau.
Ia si proteina, nu numai creatina.
3-4 zile pe saptamana, 1h30 e suficient pentru un incepator, avand in vedere ca ai 60 kg, 1, 75m cred ca esti ectomorph, deci papa mult
Vrei sa te apuci de sala la 60 de kg? Pune intai mana de mananca sa ai ce sa tonifici...
Salut, fac sala de ceva vreme si eu ti-as recomanda pentru inceput total mass pentru a creste in masa si un pre-workout pentru energie in timpul antrenamentului iti recomand xplode care contine si creatina sau explosin. Creatina iti retine apa in corp, de la total mass o sa cresti o sa te ingrasi si o sa iti dea pofta de mancare. Si da o sa se cunoasca dupa cateva luni cu un program ordonat de exercitii si sa te tii de sala. Din punctul meu de vedere e mai bine sa iei total mass decat creatina la inceput. Sper ca te-am ajutat.
La "gabaritul tau" trebuie sa ai grija sa nu fortezi lucrurile deoarece ai un fizic slab si treptat sa cresti efortul odata cu alimentatia naturala de la 2500-3000 calorii la 4000-5000 de calorii pe zi, in concluzie fara supradoze de diverse medicamente ci doar cu un singur element ajutator folosit de sportivii de performanta pentru o dezvoltare fara grasimi : L-carnitina 4 capsule pe zi de intretinere http://farmaciaverde.util21.ro/......tural.html
Spl4z întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: