| Rose_2860 a întrebat:

Am 20 ani si in urma cu o luna jum mi'au aparut in jurul ochilor niste riduri. Eu nu aveam asa ceva si mi se pare f naspa. Din ce cauza credeti ca au aparut? Si ce sa fac sa nu le mai am? Pt ca eu cred ca la varsta mea nu e normal sa am riduri in jurul ochilor. O crema antirid ar fi buna?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Incearca sa elimini posibilele cauze: mergi la oftalmolog ca poate ai nevoie de ochelari (daca nu vezi bine, te concentrezi pe imegine si faci grimase), stai cat mai putin la TV si calculator, nu fuma, nu sta in fum de tigara, ai grija sa bei macar 3 litri de apa pe zi, nu pierde noptile.

| princess a răspuns:

Crema pentru ridurii se foloseste incepand cu varsta de 30-35 de ani...si eu am tot varsta ta.demachiaza-te in fiecare seara, chiar si cand vii de la discoteca, nu dureaza decat 5 minute, pentru ca este posibil sa fie si de la machiaj.ingrijeste-ti cat mai bine tenul!

| carminaburana43 a răspuns:

Eu cred ca nu dormi suficient si nu maninci destule fructe sau stai prea mult la calculator. Ce zici care e adevarat?

| mami a răspuns:

Consulta un oftalmolog si un dermatolog, nu este normal ca la varsta ta sa ai deja riduri la ochi, nu mai sta in fata monitorului mai mult de 20 minute apoi sa iei o pauza
te intreb daca ai protectzie la monitor
radiatziile de la el iti frig pielea foloseste o crema hidratanta cu protectzie UV

| yuli10 a răspuns:

Si eu am varsta de 20 de ani si eu am o problema si mai dilematica. mi-au aparut niste riduri de expresie la nivelul sprancenelor... nici eu nu am gasit o solutie... dar stiu ca, cremele anti-rid fac mai mult rau decat bine folosite la varste fragede.

| loveyousomuch92 a răspuns:

Eu mai cunosc persoane cu problema ta! cred ca ar fi bine sa consulti un dermatolog! sau poate fi din cauzi ca nu dormi sau te uiti prea mult la calculator! dar eventual poti masca cu un fond de ten s-aucu un machaj maroniu spre albui! deocamdata nu apela la crema anti -rid!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nici vorba crema antiridwinkingesti prea tanarawinkingsi am citit undeva ca nu sunt bune cremele antirid la varsta astawinkinginceatca sa bei 3 litri de apa pe zi(hidratarea din interior e foarte buna si nu numai pentru riduri)si da-te cu o crema hidratanta(in functie de ten, daca il ai gras sau mixt, fereste-te de cremele cu uleiwinking ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Exista o crema doar ca este fabricata in alta tara in Antalia

| Rizel a răspuns:

Ridurile pot aparea si in cazul in care folosesti des machiaj si mai ales daca ai cumva prostul obicei de a trage de pielea din jurul ochilor cand te dai cu creion sau tus de exemplu. Eu din pacate aveam obiceiul asta si am 19 ani si cam din vara am observat ca am inceput sa am riduri in jurul ochilor. bine, plus faptul ca stau mai toata ziua cu ochii in calculator...