| AliceAnnnnna a întrebat:

Am 22 de ani și pe zi ce trece mi se accentuează ridurile și culmea ca ma chinui din greu sa nu am mimica și gestica ( sa ridic fruntea, sa ma incrunt) și totusi se accentuează crying Țin sa mentionez ca și tata avea riduri din tinerețe, chiar dacă avea o alimentație sănătoasă. Sunt șanse sa moștenesc asta? Cum stopez lucrul asta? Și așa sunt luată la mișto datorită fizicului, asta lipsea? crying
As vrea sa previn, sa stopez. Am cumpărat creme la 200 lei antirid și tot felul de chestii și degeaba.

Răspuns Câştigător
| HelpingHands a răspuns:

Ideea este să nu te dai acum peste cap și să faci injecții cu acid hialuronic. Până la urmă sunt ceva normal acele riduri! Bineînțeles, dacă societatea a evoluat față de acum 100 de ani atunci cu 200 de lei ar trebui să rezolvi. Ce depășește suma asta deja e obsesie. Când văd fete cu tot felul de silicoane în buze sau cu operații estetice mă îngrozesc. Toate seamănă, nu mai au individualitate! Stai liniștită că nu trebuie ca toate fetele să fie fotomodel! Îngrijește-te cât de cât dar nu exagera! Traim într-o societate mult prea conștientă de felul în care suntem văzuți și suntem prea puțin autentici. Am observat că tu ai o obsesie legată de felul în care arăți: eu am chelie și, dacă nu ar fi râs alții pe aici pe TPU de mine, ajungeam la 40 de ani fără să bag de seamă că am chelie. Acum că mi s-a spus, mai fac și eu glume pe seama asta! Dar frumusețea vine din interior, nu mai da ascultare la ceea ce spun alții și nici nu te ocupa de a-ți bate joc de alții! Privește-i pe oameni drept oameni (care inevitabil vor avea defecte), nu-i privi ca pe modele.

18 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Da, contează foarte mult de genetica. Nu se pune acid hialuronic acolo… se folosește Botox, nu asculta prostiile celor din comentarii, ei sunt in urma cu cateva sute de ani, nu au evoluat. Nicio crema nu funcționează pentru riduri, absolut nimic. Sunt făcute numai ca sa îți ia banul, tot ce ar face, ar fi sa netezească zona, in niciun caz sa prevină și sa tratează apariția ridurilor.
Botoxul blocheaza trecerea impulsului de la nerv catre muschiul corespondent. Relaxează muschii si ajuta la estomparea ridurilor, cât si la prevenirea acestora. Cu cât începi mai devreme, cu atât te ajuta mai mult. Lucrez in domeniu si se cunoaște diferența, ajuta foarte mult in prevenire, nu asculta la inculții din comentarii. In niciun caz nu costa nimic 30 de milioane, nu se injectează acid hialuronic acolo, ci Botox la nivelul frunții. Prețul este in fuctie de câteva zone ai nevoie, dacă sunt accentuate, cu siguranța ai nevoie de 3 zone si prețul ar fi 200-250 euro. Depinde de locatie. Dacă ești din Buc, îți pot recomanda 2-3 clinici cu mare drag. Alta soluție nu ai. Cu cât stai mai mult, cu atât se adâncesc mai mult.

| Drimmero a răspuns:

Geneticul isi face de cap. Cremele antirid nu isi fac efectul la ridurile adanci, invata sa traiesti cu ele.

| Furnicuta000 a răspuns:

Se poate sa ai riduri premature si pe fond genetic.
Momentan singura metoda de a preveni ridurile e sa folosesti crema cu spf 50 (chiar si iarna) pentru ca majoritatea ridurilor ne apar de la razele uv
Restul cremelor de pe piata care promit tineretea vesnica nu sunt altceva decat creme hidratante. Dar desigur ca ai nevoie si de hidratare

| Furnicuta000 a răspuns:

Ce ti-am scris mai sus e pentru preventie. Pt tratarea ridurilor sunt tratamente gen injectii cu acid hialuronic sau botox. Sau peeling chimic/laser/microneedling care stimuleaza regenerarea celulara, sunt scumpe si dureroase dar au efect in cazul ridurilor mai superficiale.

| Lukasssz a răspuns:

Riduri la 22 de ani laughing

| Vântulalb a răspuns:

Fotografia de profil e a ta? Daca da, unde sunt ridurile?

| UnchiulRamiz a răspuns:

Esti terminata si mai si expui aici sa rada toti de tine laughing) Tate ai naspa la distanta de juma de metru intre ele sad Copil nu vrea sa iti faca nimeni(daca nu trollai, evident) Si acum esti cu riduri ca o hoasca de vreo 50 ani la 22 laughing) Terminata mai potti fi sadsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://youtu.be/SIaFtAKnqBU
I don't want to see worried

| NunuNini a răspuns:

Sunt riduri de expresie. Toata lumea le face cand rade, cand se mira, cand se incrunta, etc. Nu poti fi ca o papusa de portelan.

| AliceAnnnnna explică (pentru NunuNini):

Eu am riduri adanci, ca la Bătrânețe. Și multă lume mi-a tras atenția ca sunt prea proeminente la vârsta mea. Și am văzut ca toate persoanele la vârsta mea nu au așa ceva, au linii expresive. Dar una e sa ai linii expresive (cele nazoniene de la nas la barbie când razi) și niște liniuțe expresive și alta e sa ai 4 linii adanci pe frunte pe care nu le pot trata, mi-a spus medicul ca doar prin acid pentru ca sunt foarte adânci.

| 4ndr33y a răspuns:

M-am uitat la poza ta, nu am observat nimic extraordinar, bine in limita calitatii pozei. Mergi la un dermatolog, e posibil sa ai o afectiune a pielii, vezi ce spune, nu mai da cu fel si fel de prostii scumpe.

| AliceAnnnnna explică (pentru 4ndr33y):

Numai prin acid hialuronic merge care e peste 30 milioane. Momentan nici nu ma lasă ai mei sa lucrez…

| 4ndr33y a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Ok, atunci este ceea ce este, nu te gandi prea mult la asta ca ajungi la probleme de alta natura. O s-o rezolvi tu eventual.

| Catrice a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

"Ma doare sufletul și nu știu ce sa fac, îmi vine sa îmi dau demisia de aici, de unde sunt." și cu partea asta din alta întrebare ce e dacă te țin ai tai acasă?

| AliceAnnnnna explică (pentru Catrice):

Nu mai lucrez. laughing de atunci. Și nu ma mai lasă sa ma angajez.

| nicu991 a răspuns (pentru 4ndr33y):

Ea la cap are probleme... laughing

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru nicu991):

S-a lovit rau la cap crying Nu te oferi sa o ingrijesti si sa ii faci un bebe? laughing

| nicu991 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu merită, n-a fost cuminte anul ăsta.