anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 49kg 1.72m și masa ponderala este de 16 insuficient. Un indice de masa corporala normal ar fi de 19. Întrebarea mea este cam cât ar trebui sa ma ingras ca sa ajung la un indice de masa normal?

Si dacă puteți sa îmi spuneți și un regim de îngrășare care sa dea rezultate v-as mulțumi din suflet. Eu oricât as manca nu ma ingras.

Si încă ceva nu îmi ziceți sa ma duc la un medic.

Răspuns Câştigător
| deea_1980 a răspuns:

Pai ar trebui sa ai in jur de 62 de kg, dar este prea mult dupa parerea mea, asa ca mai bine vreo 56 de kg.Si uite un regim de ingrasare:
http://www.sepoarta.ro/Articole/regim-de-ingrasare.html

http://www.delly.ro/......asare.html

7 răspunsuri:
| Paris a răspuns:

Si eu am tot 1, 74 dar am in jur de 53, 54 de kilograme. depinde. Greutatea ideala cam asa este. trebuie sa mai pui cel putin 2 kilograme pe tine. presupun ca esti destulde micuta, vei avea timp suficient sa te ingrasi. Ai grija sa fii sanatoasa, sa nu ai vreo problema, nu te gandi ca dom'le esti prea slaba si nu arati suficient de bine, cu timpul te vei mai "implini" si te vei dezvolta armonios. Gandeste-te cate fete tin regimuri de slabit, nu incerca sa iti dai metabolismul peste cap cu prostii pentru ingrasat, pentru ca iti veui blestema zilele. Stai linistita, nu te mai stresa, mananca, fa0ti niste analize sa stii ca totul e in ordine, si in rest, fii fericita! pupici

| mariaaa a răspuns:

Pai fi atentaaaa o iei pe prietena ta cea mai buna si va duceti intr-o seara da seara sa fie rolling on the floor la fastfood si mananci cat poti dupa aia ia-ti niste dulciuri si manancale. da ai grija sa nu mananci prea multe sa nu ti se faca cumva rau... apoi cand te duci acasa iti cumperi in drum spre casa niste cipsuri si inainte sa te culci mananca cateva cipsuri! ITI zic eu ca mergeee da ai grija trebuiee sa mananci pana nu mai poti mai ales seara aaa si mananca si niste cartofi prajti! spera sa te mai ingrasi...BAFTAAA! :*

| maria a răspuns:

intai de toate, sa fii sanatoasa si voioasa, incearca sa faci sport (ceea ce iti place) si sa mananci sanatos, fructe, carne, legume si sa te bucuri de starea de sanatate pe care o ai.In timp, vei lua in greutate, nu te mai nelinisti, incearca sa te bucuri de ceea ce e bun si frumos in viata ta. Sunt multe persoane mai slabe, dar sanatoase si voioase. Poti face exercitii la sala (aerobic, Pilates) si activitati care sa te destinda fizic si moral, fara sa te mai gandesti la kilograme si la ingrasat.Toate la vremea lor, si cand vei avea ceva vreme si doresti, mergi cu un prieten / cu o prietena sa iti faci un set de analize pentru a sta linistita.Curaj si sanatate multa.

| westside a răspuns:

Si s-a bei si cateva pahare de bere la sfarsit rolling on the floor)))))))

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Normal trebuie sa ai 72-10 - 62 kg.

| Manele Man a răspuns:

Cam 55 sau chiar peste ar trebui sa ai...incearca sa faci un sport si pofta de mancare va veni cu siguranta!

| eduedu a răspuns:

Nu trebuie sa te duci la nici un medic.parerea mea e sa nu te ingrasi deloc sau cel putin nu incerca.esti destul de bine