Ai putea sa o porti cu un maieu alb si cu niste sandale cu toc
Sau o camasa din bumbac... alba
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Buna Simona
e foarte foarte frumoasa fusta si eu am ceva gen ...si port la e ao camasuta larga si lejera din bumbac (alba este a mea), cu niste sandalute crem. putin mai inaltute :d.si ca as fie si mai frumi incearca o freaza mai eleganta ceva gen un bombeu mediu, cu niste bucle facute cu placa sau drotu
Funda? sau vot?
Pentru un look romantic, foloseste culori naturale. Cred ca ar merge o camasuta din matase de culoarea piersicii, sau crem cu niste volanase si/sau cu o fundita. Accesorii poti sa iti iei ceva de genu aurii mici si dragute :*
Buna! E foarte draguta fusta! Ai putea sa o combini cu o bluza alba de dantela cu niste volanase si o pereche de sandale cu platforme, inalte de 7-8 cm, de preferat negre. Sau, pentru un look mai casual, incearca o camasuta alba/bej/crem din bumbac si o pereche de balerini colorati. Nu te incarca cu accesorii, o pereche de cercelusi micuti, un lantic cu un pandativ si un ceas micut la mana sunt suficente. Incearca o poseta(preferabil de culoarea sandalelor/balerinilor), nu prea mare, pe care sa o porti pe diagonala(gen postas). Opteaza pentru un machiaj simplu, in culori naturale! Sper ca iti vor fi utile sugestiile mele!
hadasan întreabă: