| fgmijpb a întrebat:

Am ajuns la varsta de 15 ani si am intrat in perioada pubertatii, iar parul meu pubian a crescut foarte mult. E foarte lung si des si este mai lung decat penisul meu de 13 cm. Uneori ma deranjeaza si se lipeste de capul penisului, iar uneori transpir si ma mananca pielea acolo si se creeaza un miros urat si apar bubite. E in regula daca mi-l tai cu foarfeca sau mi-l rad? Cat timp dureaza pana creste la loc?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Taie cu foarfeca, nu te rade ca te vei irita, adica ti se vor face mai multe bubite... iar ori de cate ori iti creste il tai din nou, asta-i moda acum happy La fete rase iar la baieti periuta sau fiecare cum prefera dar nu lasa sa creasca ca lana laughing))

4 răspunsuri:
| Kyılε a răspuns:

Taie-ti-l ca sa nu te irite daca de razi.

| SkyPilot a răspuns:

Taie-l la o oarecare distanta, nu il rade. Daca ai un aparat de tuns, tunde-l numarul 2 sau 3. Daca il razi se irita foarte rau dupa si risti chiar sa te alegi cu furuncule.

| corbulalbrosu a răspuns:

Il aranjezi si tu cu foarfeca. Cat despre igiena incearca sa o faci zilnic ca altfel chiar pot apare mirosuri neplacute.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Parule pubian e mai lung de 13 cm la 15 ani? nu te cred. Penisul tau e roacker sau sau de ce si a lasat pleata?