anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am apa micelara de la Garnier Pure Active, dar nu am inteles daca trebuie sa ma clatesc de ea sau nu. Si spuneti-mi daca imi vor trece cosurile sau punctele negre de la ea. Daca ati folosit-o, ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Aoleu...
In general nu trebuie sa te clatesti, apa micelara e efectiv demachiant intr-o versiune mai `lichida`.
Eu una prefer sa ma clatesc dupa, dar asta e fix alegerea ta.
Nu, normal ca nu-ti trece nimic... E folosita special sa-ti cureti tenul de praful si sebumul cu care ai intrat in contact pe timpul zilei si/sau eventual de machiaj.
Pentru curatarea alora se folosesc geluri speciale pentru acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai cosuri din cauza hormonilor, nu te astepta sa aiba efecte
Apa micelara se aplica, nu te clatesti cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Orice produs care se foloseste pentru curatarea tenului trebuie limpezit fara exceptie. Acea apa are si alcool denaturat care este iritant si usuca tenul, mai bine ti-ai cumpara varianta roz aceea nu are iritanti.

Punctele negre si cosurile nu trec de la o simpla apa micelara, dar le poti provoca daca nu-ti cureti tenul temeinic. E foarte important sa o limpezesti cu apa pentru a pregati tenul pentru tratamente si crema hidratanta. Cred ca ai observat ca dupa ce termini sa te demachezi cu apa micelara simti o pelicula pe piele, aia nu are ce cauta.

| BeautifulSunflower a răspuns:

Apa micelara se pune pe o discheta cosmetica/vata si iti dai pe fata, nu te clatesti. Apa asta curata mizeria de pe fata, dar daca tu ai cosuri din cauza hormonilor nu le trateaza.