Uite un exemplu eu nu am uibit din alt motiv pentru ca sunt prea sigura pe mine si baietii ma considera un camarad un mic baietel cu care se compara mereu nu o posibila iubita pe care o pot proteja mie personal imi plac fetele cu aparat dentar si sa stii ca fiecare om de pe pamantul asta areo persoana care il considera cel mai frumos cel mai destept intr-un cuvant il place
sper sa te fi ajutat
P.S am 13 ani si sunt fata
Buna. si eu am fost in aceeasi situatie. insa eu l-am purtat 2 ani si 8 luni. si te asigur ca nu e de vina. baietii ar trebui sa te placa pentru ceea ce esti. dar intotdeauna ai grija sa nu ai resturi de mancare intre caci asta poate fi respingator pentru oricine. fii tu insuti si inspira incredere! spune-le: si ce daca am aparat dentar? nu esti singura in situatia asta crede-ma.
succes
Putin probabil. poate ca ar trebui sa faci tu primul pas spre cel care iti place. si am si eu o intrebare. am 14 ani si trebuie sa imi pun si eu aparat vara asta.(fix).cum o sa fie? e enervant? te jeneaza? da-mi si mie te rog mai multe detalii. si mult succes cu baiatii
Depinde de la baiat la baiat. De multe ori baietii sunt superficiali si nu-i prea intereseaza ce fel de persoana esti. Iar cu astfel de baieti nu are rost..., nu? Felicitari ca ai avut curajul sa ti-l pui, n-o sa regreti
Salut. Depinde de genul de baieti care te atrag. Parerea mea un baiat ar trebui sa fie destul de superficial ca sa nu ii placa o fata doar pentru ca are aparat dentar. Deasemena felul cum arati, cum te imbraci, cum te porti etc este important si pot influenta perceptia unui baiat despre tine. Nu dispera, eu cred ca pentru fiecare fata exista un baiat.
Sa stii si eu am aparat dentar dar un baiat ma place. Uneori daca nu ai girja apari intr-o poza proasta
si trebuie sa ai grija sa nu ies in evidenta!
S-ar putea.Desi un baiat ar trebui sa te placa pentru calitatile tale si nu pentru defecte. daca ai nevoie de un prieten flirteaza.in cazul in care primesti un refuz mergi mai departe cu incredere.pentru ca sunt convinsa ca exista baieti care stiu sa valoreze frumusetea interioara cat si cea exterioara in egala masura