anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am asa o intrebare, vreau parerea fetelor de pe forum, ce parere au ele despre faptul ca imi place sa-mi fac pedichiura regulat si dupa aia vopsesc unghiile de la picioare cu oja viu colorata(rosu, roz, albastru, oranj, verde). Imi plac pur si simplu unghiile stralucitoare in culori vii. Cel mai interesant e ca prietena mea aproba dar si ii place asta.

Răspuns Câştigător
| DumiY a răspuns:

Buna!
Imi plac in general persoanele care au grija de ei, de corpul lor, dar si de baietii care au o manichiura /pedichiura ingrijita.

E bine sa fii ingrijit, dar e putin ciudat sa vezi un barbat care are unghiile date cu lac/ oja colorata.

11 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Eu cred ca intrebarea e pusa la misto.

| Vladimir1988 a răspuns (pentru BiuL):

De facto întrebarea este serioasa, chiar imi plac lucrurile sus-numite.

| Lαrisα a răspuns:

Wtf?! E cam ciudat sa iti dai cu oja, nu crezi? Pe bune frate...

| LoriLoL a răspuns:

Nu te cred!

| Vladimir1988 a răspuns (pentru LoriLoL):

Asa este putin ciudat, dar e original.

| AmanoYuno a răspuns:

Ummm....Da...Stai,ce?

| xrapalexx a răspuns:

Woah..cam ciudat. Cu lac de unghii mai mergea, dar cu oja viu colorata? Nu prea stiu ce sa cred.

| anonim_4396 explică (pentru xrapalexx):

Asta voi numiti " double standarts", oricum e doar culoare, nu te schimba din interior. Tot esti acelasi om.

| SweetFashion a răspuns:

Si cica nu esti gay...Din moment ce te dai cu oja colorata si porti lenjerie intima roz, tu ce parere ai vrea sa aiba ceilalti despre tine? Serios, esti prea ciudat, du-te la un control! Sau pur si simplu esti gay/transexual si nu vrei sa recunosti! Yack, hai pa!

| Mart778 a răspuns:

WOW. frate...