BB cream au apatut de mult, abia acum a ajuns si pe la noi. Sunt bune, depinde de marca. Eu folosesc BB cream in zilele in care ma grabesc sau imi e prea lene sa aplic crema si primer si concealer si fond de ten si pudra si etc... trebuie doar sa alegi una potrivita pentru tipul tau de piele. Multe au efect regenerator si imbunatatesc calitatea pieli. E ok sa faci o investitie intr-un bb cream bun.
Buna!
Dar nu au aparut de curand, sunt de foarte mult timp, mai ales pe piata asiatica. Ce avem noi pe iata nu este cine stie ce, cele mai bune BB cream le gaseti la firmele asiatice. De la noi garnier e cam varza si restul sunt pe la mijloc. Si ca sa te lamuresc ce e cu BB cream, ei bine acesta este un produs care este si fond de ten dar cu o acoperite mica-medie, crema cu SPF( factor de protectie solara), primer( baza de machiaj), crema hidratanta si crema care lupta impotriva imperfectiunilor.
Este buna nu pot sa zic ca nu dar sincer prefer o crema hidratanta normala fara bb-uri
BB este mai mult un fond de ten. Este buna dar nu este pentru toate felurile de ten pentru ca are o culoare mai... portocalie. Si eu am, si sincer nu sunt chiar asa de multumita. Alegerea ta