| Daria a întrebat:

Am auzit ca, crema de galbenele ajuta impotriva cosurilor. E adevarat? Daca da, in ce cantitati sa o folosesc si cum?

Răspuns Câştigător
| scumpete a răspuns:

Da este foarte adevarath. e foarte buna crema de galbenele.

aplic'o seara pe toata fatawinking

pnm o ungi si thu cu degetul poti nu neaparat cu uhn discwinking

si mai este buna argilawinking

4 răspunsuri:
| Păpușica_2939 a răspuns:

Am auzit si eu. Mi s-a spus ca e adevarat. Cum? Cred ca aplicand pe cos cu un disc. Cantitate doar citeva picaturi.

| symonamarcu a răspuns:

Din cate stiu eu nu este adevarat.incerca si tu pasta de dinti ca usuca cosurile sau fa cateva tratamente cu argila pentru ca e foarte buna!

| Maryan14 a răspuns:

Poi din cate stiu eu nu e adevarat dar pot sa iti dau un sfat. fierbe niste apa sa fie calda, ia un prosop punetil pe cap dar sa acopere parul si pune in vazul cu apa stai cat de aproape poti.

| Crisu_7532 a răspuns:

Mai, pentru cosuri eu iti recomand PureActive de la Garnier http://www.google.ro/......tp?/imgres r:7, s:0&tx=67&ty=62&biw=1024&bih=378. Usuca cosurile pe care deja le ai fara sa lase pete iar daca in fiecare seara te dai cu crema in zonele predispuse la aparitia cosurilor, in timp n-o sa-ti mai apara altele. eu crema asta o folosesc si sunt foarte multumita de ea. iar daca vrei ingrijirea completa a tenului, iti recomand gel de curatare si lotiune tonica potrivite tenului tau (normal, gras, uscat) tot de la garnier.