Nu este adevarat... dar bine depinde ce oja iti iei...
Iatii una mai bunaa...pwpik:*
Depinde ...de exemplu eu foarte rar ma dau cu oja doar pentru ca da imi opreste cresterea unghiilor, dar unele prietene de-ale mele se dau cu oja pentru le cresc unghiile...
Depinde...de exemplu mie imi opreste cresterea unghiilor dar prietenele mele se dau cu oja fiindca asa le cresc
Pai hai sa ne gandim. Daca tot le dai cu oja in timp se ingalbenesc, iar dupa ce indepartezi oja unghiile devin sfaramicioase. Deci nu se opresc din crestere, dar le ia ceva timp sa isi revina. Nu iti pune unghii cu gel ca apoi vor fi ca foile de ceapa de fragile si subtiri. Am cunostinte care de un an incearca cu tot felul de solutii sa isi aduca unghiile la normal la sanatate. Poti pune oja dar nu exagera. Dupa ce dai cu acetona cand le indepartezi aplica putin ulei de masline pe ele si lasa 10 minute sa actioneze si apoi indeparteaza-l cu apa si sapun (nu tot uleiul este absorbit evident). Opteaza pentru oja de calitate. Rimmel London de exemplu e la pret de Avon si e mult mai de calitate. Eu Rimmel London am. Sunt foarte bune. Sunt bune si L'Oreal, Maybeline, Astor, Lancome etc.
Nu e total fals.
deoarece unghiile cresc de la radacina prin cuta aceea a pieli de la baza unghii.
incearca sa te dai cu oja (mai rezistenta)si sa vezi ca la baza unghiei nu o sa mai ai oja.de ce?
pentru ca unghia a crescut si tu ai dat cu oja pana la un punct.
Nu e adevarat.
Daca te dai cu oja sau lac, vei observa ca intr-o saptamana sau mai mult, apare o parte a unghiei care nu e data cu lac.Asa poti vedea cat ti-a crescut unghia.
Nu este adevarat, mama si prietena isi dau cu oja de cand se stiu si se plang ca, cresc prea mult.
Bafta!
Nu le opresc din crestere, eu cand ma dau cu oja si stau cu ele asa mai mult timp(maxim o saptamana) se vede deja in varful unghii portiune nedata cu oja chiar daca eu am acoperit toata suprata unghiei deci--->nu opreste cresterea unghiilor... mie cel putin:*
Total fals, eu am niste unghii destul de moi! dar cu toate acestea datorita faptului ca le ingrijesc n-am probleme cu ele ( si sunt detul de lungi) folosesc oja, insa sub acel strat de oja colorata sta un strat de intaritor incolor mai folsesc cand am timp si un ser pentru intariere de la oriflame insa destul de rar:*