| ~ Renata ! - ElectroGirl °•° a întrebat:

Am auzit ca, daca iti indrepti parul in fiecare zi se strica placa surprise! E adevarat? I s-a intamplat cuiva happy?

Răspuns Câştigător
| DianaLostInDreams a răspuns:

Depinde de calitatea ei.Eu o folosesc zilnic si nu s-a stricat, in schimb parul e prafhee hee

23 răspunsuri:
| sorin a răspuns:

Probabil ca se stica deoarece o folosesti mai mult.happy

| Arthur a răspuns:

Iti faci griji pentru placa? Pentru ce ai cumparat-o, sa o folosesti nu?
Fa-ti grija pentru par, altu nu mai poti sa il cumperi, eventual o peruca! tongue

| คиค a răspuns:

laughing Daca o folosesti in fiecare zii, nu stiu daca se v-a strica placa, dar parul tau garantat.

| Denisse_8813 a răspuns:

Depinde ce placa! Dar mai degraba se strica parul decat placa...hee hee

| viatadecacatt a răspuns:

Tie ti-e de placa sau de parlaughing
Placa dao in colo nu e scumpa dar parul daca ti-l indrepti in fiecare zi iti dai seama ca dupa un timp se arde.
Daca o folosesti in fiecare zi iti dai seama ca nu o sa tina foarte mult, ddepinde si cat de buna e.

| Sara a răspuns:

Nu draga, dar ti se strica parul, nu placa!

| ~ Renata ! - ElectroGirl °•° explică:

Evident ca ma tem si pentru.par laughing, dar mai putin deoarece folosesc foarte multe produse care atenueaza (pentru. o vreme ) arderea acestuia si in plus, e foarte des si nu prea am probleme cu el. Oricum nu se vede ca e ars deoarece il vopsesc foarte des.happy. Multumesc pentru. sfaturi. Mai astept si alte pareri >big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu nu cred big grin
Dda parul sigur se strica...happy

| DamnHotGirl a răspuns:

Sustin tot ce au zis ceilalti.mai degraba se strica parul decat placahee heela mine a cam inceput sacada parul de cand ma indrept in fiecare zi...asa ca ...ai grijahee hee

| spyceygirl a răspuns:

Dar nu se strica, caci nu intra in putrefactie ci se deterioreazalaughing)rolling on the floor)

| mary_5801 a răspuns:

Nu se strica placa dar se strica parul. sora-mea avea obsesie sa si-l intinda in fiecare zi.acum nici nu-l mai poate pieptana. e devenit sarma

| andreea93_9801 a răspuns:

Bunahappy
Placa nu se strica...se strica parullaughing iti spun din propria experientawinking

| medex3 a răspuns:

Eu ma indreptam de vreo 3 ori pe zi. Si inca e buna big grin

| Ann™ a răspuns:

Mai importat cred ca este parul tau. Nu placa. Daca te faci cu ea in fiecare zi, s-ar putea sa ti se arda parul si nu o sa mai aiba forma.
Asa a patit o prietena de-a mea. Iar intr-o vara s-a tuns scurt ca un baietelhee hee ca sa ii ia alta forma parul'.
Ai grija tongue.

| babyblue_8473 a răspuns:

Da. Mi s-a intamplat mie acum o saptamana, mi s-a ars si nu am mai putut sa o folosesc. Iar pentru par folosesc uleiuri de protectie si nu se arde atat de rau.

| MIB a răspuns:

No aiai tu fatucalaughingmai date cu ce stiu ce substante sa nu ti se arda parul', capai sa vezi ce sanatos tia fi peste cativa ani, sfatu' meu i sa ti-l lasi asa cum ii, numa sa-l speli, sa-l piepteni si mai vezi tu cum til aranjezi sa arate bine, da nu til distruge cu placi si cu substante, ca nare rost, fiecare fata (tanara, adolescenta) e frumoasa, prin felu' ei de a fi, tu n-ai nevoie de imbunatatiri din alea ca alea is pentru femeile mai batrane ce sior mai pierdut din frumusete dea lungu timpului, pa soramea am tat bolunzito la cap sa termine cu placa aia...si sa vez amu ce par fain si sanatos are, si fara placa, treaba ta, faci cum vrei...

| georgiana37 a răspuns:

Faza e ca placa nu ti se strica ci parul ca chiar daca il ai des nu conteaza tot se observa.intelegi tu? mie una mi s-a intamplat o faza cu parul.cu varfurile parului si se mancau din ce in ce mai tare.era groaznic, a trebuit sa ma duc de multe ori la frizer si sa mi'l tund.am avut un par foarte lung. era pana la mijloc iar acum il am pana la umeri.

| Iullyka16 a răspuns:

Normal ca ti se stika parul. iti zic eu. gandeste-te ca til "arzi"in fiecare zi. Dar odata la 3 zile nu strica. Dar face parul sa para uscat. Sper sati foloseaska sfatul meu love struck

| stweety10 a răspuns:

Eu am o placa cu ceramica de 3 ani si nu mi s`a stricat. Merge si acum insa nu mai pot s`o folosesc pentru ca si eu ma faceam in fiecare zi si i s`a dus ceramica. Daca as folosi`o mi-as arde foarte tare parul. Nu ti se strica, dar daca e cu ceramica trebuie sa o mai schimbi.

| mamarutza1 a răspuns:

Da...se strica pentru ca se arde partea aia de fier...si iti arzi si parul daca o folosesti mult laughing

| sweety_9492 a răspuns:

Placa se strik doar daca nu e de calitate in nici un caz pentru ca o folosesti u! la un moment dat se va strica orice placa calitativa sau nu dar stai linistita ca nu din cauza asta...mai degraba iti arzi u parul flosindo zi de zi!

| hiphopbeatz a răspuns:

Ma degraba parul.[laughing]

| yuli10 a răspuns:

Da, placile se uzeaza la un moment dat si placile se 'cojesc' ca sa zic asa. si e o mare posibilitate sa iti arzi rau de tot parul...