| auroraa a întrebat:

Am auzit ca daca porti cararea pe mijloc, iti cade parul, eu am inceput azi sa port si deja imi cade un pic... iar eu chiar vreau asta fiindca am parul foarte foarte des, credeti?

Răspuns Câştigător
| meLyssa_9110 a răspuns:

Tu crezi chiar tot ce se spune? evident ca nu este adevarat.parul iti poate cadea datorita altor factori,ca de exemplu periatul excesiv, folosind placa,fheonul, spalandu-l des sau daca il legi foarte strans. parerea mea este sa-ti lasi parul asa cum este iar daca te deranjeaza ca este prea des ai putea sa-l filezi putin, dar nu-i cauza caderea, el se regenereaza singur! ai grija de parul tau pentru ca este bogatia unei fetewinking

4 răspunsuri:
| didi12 a răspuns:

Nu am auzit si nici nu cred ca este adevarat.Eu,sincer cred ca ti se pare ca iti cade tocmai pentru ca ai auzit acest lucru. Daca te duci intr-o casa in care cineva iti zice ca-i bantuita, tu vei avea impresia ca auzi pasi sau ceva de genul tocmai din acest motiv.Ei bine, cam asa ti se intampla si tie cu cararea pe mijloc.Si crede-ma, daca parul incepe sa-ti cada, iti va cadea tot mai mult.Si eu am parul des,si imi cade o gramada de par,dar nu prea vreau acest lucru, fiindca va ajunge fara nici un pic de volum, stralucire.
Sper ca te-am lamurit.happy

| destroyedWoRlD a răspuns:

Nu iti cade parul iti cad mai multe fire la inceput dar apoi cu timpul nu mai ti se va poate foarte rar.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fals! Poți să-ți schimbi look-ul mai des, nu trebuie să porți toată viața cărare pe mijloc.
Pa, pa.

| elenutza27 a răspuns:

Nu, nu este adevarat.Si eu am carare pe mijloc.Dar nu mi-a cazut parul si nici nu imi cade.