| dEutSa_8892 a întrebat:

Am auzit ca exista un aparat, pentru unghii, daca bagi mana "in el" iti apar diferite modele pe unghii thinking stie cineva la ce ma refer si daca da, sa-mi zica si un pret...si daca exista la noi in romania

Răspuns Câştigător
| deutSa a răspuns:

Exista! Dar nu a aparut in Romania. Tara prea demodata!

13 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

TU vrei sa-ti cumperi asa ceva? sau sa iti faci unghiile la asa ceva? la mine in oras( Braila) era asa ceva intr'un magazin. Costa 15 lei sa iti faca o maichiura ceea ce dupa parerea mea e un pret rezonabil. Doar iti picta unghiile nu le si curatsa.

| Bishop a răspuns:

Da, si eu am vazut. Acum 3 ani in desene animate.

bishop

| JoJo a răspuns:

Nu cred ca-ti convine sa dai 65 mil (cel mai mare pret din alea)laughing sunt si la preturi "mai micutze" sa zicemlaughing dar oricum mi se pare o prostiebig grin
Nu mai bine ti le faci tu?batting eyelashes sau daca nu, mai bine dai banii la un salon si tot te ajunge mai ieftinbig grinchiar daca ti le faci in fiecare zilaughing

| Mwhahahaa a răspuns:

Buna.
Merci ca m-ai informatlaughing...Eu una nu stiam de existenta acestui aparat... Dar chiar exista? Ar fi suuuper fain :X

xoxo.

| den a răspuns:

Aaa da...eu am vazut la o tipa intr-un salon. dar nu stiam ca e pentru asa ceva laughing

| poechce a răspuns:

Exista, dar costa sute de euro.
Iti dai seama, o asemenea aparatura moderna costa pe masura.

Totusi mai bine vei fi tu manichiurista ta atunci cand nu ai timp de salon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Exista asa ceva. Insa nu cred ca a aparut in Romania. Oricum daca vrei sa ti'l achizitionezi din alte tari... o sa trebuiasca sa ai nevoi de "bani buni". Daca dintr'o decriere acesta pare perfect. pai si pretul e perfect... deci o sa coste. si nu 100-200 de ron... ci moooolt mai mult...

Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista cel mai ieftin e cam 1200 euro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista aparatu ala e in valoare de 1700 de euro si exista in romania poate face mii de modele si este foarte performant poate sati inprime chiar si poza ta pe unghi

| Gladi_Cristi_1982 a răspuns:

De unde pot cumpara? In Romania sau De afara sunt disponibil să-l cumpăr! Care stiti o adresă va rog, multumesc!

| donna82 a răspuns:

Da am un aparat de pictat unghii nou cu 7 oje speciale de pictat unghii la numai 160 ron. pentru contact : maill press_press82@yahoo.com

| anuscamaria2006 a răspuns:

Exista si e in jur de 75 de milioane, si mai e unul la 900 de euro.doar ce am vazut acum

Întrebări similare