Eu folosesc.
Nu m-am dat decat de cateva ori dar eu am fost multumita de rezultate si sincera sa fiu, dureaza mult.
Al meu este de la Avon si se numeste: Clearskin, Blemish Stick antibacterial.
Eu mai am o solutie tot de la avon, tot de la ClearSkin care ajuta cosurile sa treaca mai repede, este foarte eficienta.
Pe baton mi se pare ca am dat in jur de 15-20 lei, numai stiu sigur.
Sper sa gasesti ceea ce cauti. :*
Pentru a scapa de cosuri trebuie in primul rand spala-te cu sapun pe fata o data pe zi(in restul zilei spala-te fara sapun)!
1) O tehnica mai veche pentru cosuri este:
In fiecare seara, fa-ti gomaj cu tarate de grau(umezeste fata, aplica, cu mana, taratele pe fata si freaca, usor, timp de 3-4 minute), dupa care, te vei limpezi cu apa calduta! Dupa tamponarea fetei cu prosop curat(sau de unica folosinta), aplica pe ten, zeama de lamaie(atentie, ustura!)! Dimineata, poti clati fata, tot cu apa calduta. Nu stoarce cosurile! Evita alimentele excitante, bauturile carbogazoase si tutunul!
2)Sau daca nu iti place tehnica de mai sus i-a de la farmacie Dermogent (7 lei)
3)Te dai pe fara in fiecare seara dupa ce iti faci scrub cu tetraciclina. sau una mai scumpa de la garniere. dar numai seara cand nu mai iesi afara din casa ca sa nu ti se mai puna praf pe fata si intodeauna inainte sa te speli.
4)spala-te cu sapun cu sulf(il gasesti la drogherii) sau cu sapun pentru copii. dupa ce te speli bine pe maini si pe fata, incearca sa dai si cu suc de strugure pe fata. rupe o boaba de strugure alb si trece pe fata, strivind usor intre degete. repeta de cateva ori lasand sa se usuce sucul mai intai. apoi clateste cu apa calduta.
poti incerca si cu zineryt. gasesti la farmacie. e un produs foarte bun si eficace daca te tii de tratament.
si un lucru foarte important : nu le stoarce, nu le zgandari.se inmultesc si mai raman si semne.
Iti doresc succes!
Nu mai folosi prostii de genul asta! Fondul de ten trebuie aplicat in cantitati mici dar de preferat dupa 25 ani, iar batonul corector la fel!
Eu nu folosesc pentru ca m-a ferit Dumnezeu de cosurile care fac mii de probleme altora, dar am vazut aici pe TPU ca cele mai multe fete cauta corectorul de la Garnier e vreo 30 de roni parca, uita-te pe net ca tot acolo l-am vazut si eu si se gaseste in farmacii.
Eu nu il folosesc pentru cosuri ca nu imi place cum se vede ...in schimb il folosesc pentru cearcane (este de la miss sporty)
Mai eficient e zineryt-ul! Si dureaza vreo 5 saptamani. Tot ce trebuie sa faci e sa-l folosesti de 2 ori pe zi
anonim_4396 întreabă: