Salut cu acetona eu stiu ca dai pana crapi ca tot nu se decoloreaza
Daca vrei sa te decolorezi poti sa incerci cu decobez cu ala merge 100% bft
Sper ca te-am ajutat! Funda?
Vai!
In nici un caz cu acetona,cine ti-a spus sau a vrut sa rada de tine sau habar n-are!
Foloseste apa oxigenata!
Se decoloreaza relativ repede, depinde totusi cat de des o folosesti.O data pe zi ajunge, vei avea rezultate destul de repede.
Dupa ce dai cu apa oxigenata.la un anumit timp incepe sa se inchida la culoare paru...ca sa nu se intample asta trebuie sa te dai in fiecare zi cu apa oxigenata.asa ca e o alegere din cele mai proaste incearca decobez e foarte bunmult succes.:*funda
Cu acetona? La ce radio-sant ai auzit duda asta? Poti sa faci si baie in acetona ca nu obtii nimic altceva decat poate vreo iritatie insotita de mancarimi atroce. Doamne! Ce va mai trece prin cap!
Eu nu am auzit de asta si chiar de-ar fi asa eu evit sa-mi fac unghiile cu oja ca sa nu trebuiasca sa le sterg cu acetona care ataca unghia. Sfatul meu este nici macar sa nu incerci.Este o substanta toxica,un dizolvant si nu se da pe piele se sterg doar unghiile de oja apoi te speli pe maini. Daca ai bubite o sa te usture si iti intoxici pielea. Exista creme speciale pentru decolorarea parului de pe picioare,maini, scrie pe ele crema pentru decolorarea parului dupa picioare sau corp, in nici un caz sa nu incerci vopsea pentru par.Mai bine te epilezi sau daca nu e lung parul si nu e foarte des si negru lasa-l asa si stai la soare.Nu garantez ca la soare se decoloreaza, dar poate.Nu te lua dupa altii fara sa gandesti tu singura daca este bine si fara sa te informezi de la altii sau de pe internet.Stiu persoane care s-au luat dupa altii aiurea si le-a parut rau. Ceaiul de musetel da tente aurii dar nu decoloreaza.Nici crema speciala nu o recomand, citeste eticheta inainte de a cumpara.