anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit ca tinctura de marar ajuta la marirea sanilor. daca sunt in crestere(14 ani) isi mai face efectul? Cat costa si cum se administreaza?
Funda puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| Năpârlici a răspuns:

Mai ai 4 ani sau chiar mai mult pentru ca sanii tai sa se dezvolte complet si vorba lui luiza nu mai existau silicoane daca exista asa ceva...Incearca sa te simti bine in pielea ta, daca vrei sa te placa vre.un baiat sau pur si simplu e un complex de.al tau, el te va place cu sau fara sani mari, iar daca e un complex treci peste! Nu totul se rezuma la niste sani happy

| IMC90 a răspuns:

Ma imbolnavesc laughing Cred ca am imbatranit 2 ani de cand sunt pe TPU, nu 2 luni...

La ce iti trebuie sani mai mari? Asta este centru universului dupa parerea ta? Ce fel de baieti crezi ca te vor aprecia mai mult doar din cauza sanilor? Sunt niste intrebari de bun simt, asa, ca sa pot sa inteleg si eu ce naiba este in mintea voastra.

Normal ca nu ajuta, marimea sanilor este scrisa in codul genetic si nimic pe lumea asta nu o va schimba.

| luiza a răspuns:

Crezi ca daca mergea cu tinctura de marar se mai inventau implanturile cu silicon? Si oricum ai rabdare iti vor mai creste sanii in timp!

| 6111992 a răspuns:

Buna eu am niste prietene care au incercat-o si a mers dar in timp stiu ca se pune aproximativ 10 picaturi intr-un pahar de apa pe jumatate plin si se bea de doua ori pe zi cu jumatate de ora inainte de masa si eu o folosesc de ceva timp dar eu nu o folosesc intern(nu o beau)eu imi ung sanii cu ea ca sa mi ridice si chiar functioneaza. Nu conteaza cati ani ai este un produs natural si nu iti face nici un rau il gasesti la plafar si costa cam in jur de 6 lei sper ca te-am ajutat.

| Stefan89 a răspuns:

Nu,orice stimulent ai incerca, sunt doar simple iluzii.Sanii vor creste natural,cu timpul, dar daca e scris in codul genetic sa ai sani mici, asa vor ramane toata viata.La unele fete, sanii se pot dezvolta mai rapid dupa maturizarea sexuala.In orice caz,stai linistita,sa nu ai complexe fata de aceasta chestiune,o fata cu sani mai mici sau medii, este mult mai placuta ochiului decat una la care ii poti folosi sanii drept plapumalaughing Crede-ma ca n-are nimic daca ai sani sau nu, baietii te vor placea oricum.Nu te mai gandi la asa ceva.Stresul face sa-ti apara fire de par alb in cap

| Dieanuka a răspuns:

Nu este adevarat!

| Samanul a răspuns:

Merge doar la curve