N-am incercat dar, cred ca este posibil ca un par natural blond sa se inchida cu o nuanta, doua. Problema este ca acea culoare nu are cum sa tina caci, "vopseaua" improvizata nu contine agenti de fixare a pigmentului de keratina firului de par( zatul de cafea nu contine amoniac sau perhidrol ca agenti de fixare ). La fel se intampla si cu vopsirea suvitelor de par cu albastru de metilen sau cu violet de gentiana( o subst. toxica)--- la prima spalare, culoarea dispare! Numai bine!
Cafea mai trebuia sa am in par ca in rest le-am facut pe toate la viata mea
Nuuuuu nu poate colora parul darga mea da il poate imbacsi de toata frumusetea.Si.apoi gandeste logic daca te prinde ploaia pe undeva si incepe sa-ti curga zatul ala din cap pe fata si peste toot.Nu ai vrea sa stii cum e (foarte penibil).TI se fac numai zgrumturoaie negre in cap ca bucatile de carbune.Ia vezi cu ce te dai in cap ca risti sa faci si paduchi daca n-ai grija. Daca vrei sa fi bruneta mai bine chieltui niste bani dar iti iei ceva de durata care nu curge la ploi si nu se face ca pietrisul in cap. Dai un ban dar nu-ti pare rau dupa aia! Mult succes si sper ca ti-am fosst de ajutor! funda sau macar vot t rooog! pa pa LOllA
DaciaRomania întreabă: