| nikolettta a întrebat:

Am auzit de niste spray-uri cu care poti sa-ti faci ceva suvite pentru un timp scurt(ele se vor duce la prima spalare). Ce imi puteti spune despre aceste spray-uri? Cat ataca parul? De unde le pot cumpara? Cam la ce preturi?
Pls help
Cel care da cele mai multe info primeste funda

Răspuns Câştigător
| LoL a răspuns:

Nu strica ci infrumuseteaza. Miroase cam puternic dar apoi parul iti arata superb.L am folosit de multe ori si in cel mai rau caz intareste putin parul(daca te dai cu o 'tona').Il poti cumpara de la (aproape)orice magazin de cosmetice.Eu de acolo il iau.Aici in Galati costa cam 10 lei.Dar e de buna calitate. Sper ca te am ajutat.

5 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Eu mi-am cumparat aseara nu sunt stralucite trebuie sa te daic u ele de la distanta cam juma de metru de par ca altfel nu se cunoaste nimica se gasesc aproape peste tot intr-un supermarket eu mi-am cumparat cu 6, 5 lei. Apropo ti s eface parul sarma in cap ca la fixativ.Succes

| Michy_1562 a răspuns:

Nu ataca parul eu cu colegele mele folosim iar, la noi in oras este cam 9 lei.

| Gąßl a răspuns:

Nu ataca parul si nici nu e scump e vreo 8 lei asa am dat eu si la prima spalare se duce dar iti recomand ca cand ai sa te duci la o nunta sau la o petrecere si ploua sa nu te dai ca iti strici tot parul adica se intinde tot pe fata big grin

| brokenoxi3 a răspuns:

Nu ataca parul si nu strica.folosesc de 2 ani spreiurile acestea si da se duc la spalare.le pti gasi in bucur obor.sau in europa.in magazinele mari.succeswinking

| RoxxyFoxxy a răspuns:

Si eu am avut aceste spay-uri, nu ataca parul...Dar eu ti-as recomanda un fel de gel in tub, colorate.Se duc dupa a 3-a spalare dar sunt mai bune, au o culoare mai placuta.Depinde din ce Oras esti.Dar probabil ar trebui sa le gasesti la magazinele de cosmetice(de unde iei si vopseaua). Daca personalul este cumsecade iti va da si o mostra din ele... Sper ca te-am ajutat