E un gomaj cu produse de casa, sa zic asa. Daca nu ai chef sa dai bani pe exfoliante speciale pentru fata de la magazine, folosesti malaiul. Ajuta la eliminarea impuritatilor de pe fata [pentru ca e dur] si lasa fata fina si mai luminoasa.
De ce nu intra in discutie? Si eu eram ca tine si atata am tot amanat, si tot acolo am ajuns. Singura, trebuie sa ai noroc sa-i dai de cap.
Daca ai si cosuri, e posibil ca problema sa fie din interior [ca la mine] adica hormoni, chestii nesanatoase ce le mananci si atunci poti sa te lupti mult si bine ca tot degeaba. Referitor la sebum, mie mi-a recomandat dermatologul produse din gama Hyseac [Uriage]. http://www.webfarm.ro/cosmetice-femei/uriage/uriage-hyseac.html
Numai ca na, eu fac un tratament mai complex. Daca tu ai probleme numai cu sebumul, poti incerca gelul de curatare [care usuca] si crema hidramatifianta ca baza pentru fond de ten, daca folosesti. Oricum cel mai bine ar fi sa mergi la dermato, dar daca nu, astea ar fi niste produse bune pentru controlul sebumului si al curatarii tenului.
Pui sapun peste malai si te freci cu al pe fata. Ajuta la disparitia punctelor negre si ca majoritatea "leacurilor" home made....de ce nu-l incerci poate la time are efect.
Cred ca e ceva asemanator cu "spalatul" cu zatul de cafea Adica exfolieaza pielea, pentru puncte negre etc, dar nu sunt sigura. Daca e asa, amesteci malaiul cu o crema de fata mai moale, apoasa si freci usor pielea apoi clatesti.
Wtf? malai?)))))))))))))))))))
eu zic sa te dai cu făină pe fata te face alba ca fantoma si o sa atragi mai bine asa atentia ))))))))))))))
Hahaha Daca Nu Stii, Nu Vorbi Mai documenteaza`te
Daca nu esti in stare sa dai un raspuns calumea, nu te mai deranja sa scrii.
Deci am vorbit serios eu ma dau cu făină pe fată in fiecare noapte inanite de a ma culca si daca nu ma crezi dai un click pe poza mea.NUmai bine! AM VORBIT serios! făină face MINUNI
Iti propun si tie brunetzico sa te dai.
dar in locul tau as pune si putin clor sa te mai albesti )))
Africanco ))))
Asa si? sunt Neagra care`i problema? Si eu iti propun tie, sa mai inveti sa scrii
pentru ca mi-ai placut cum mi-ai raspuns primesti si un compliment voi negresele aveti un Corp de ne bagati direct in CoMă(si nu glumesc) + tu nu ai nevoie să mi te dai cu NimiC.
iar pentru restul d-aici SA NU Vă PRIND CA VA DATI CU Făină)) la chestia cu "făina" glumeam
Este un fel de peeling natural care indeparteaza pielea moarta. Ajuta in timp pentru ca intarzie ridurile.