Nu stiu de asa ceva dar eu folosesc Aknesol de la Plafar si este foarte bun...ti-l recomand; sau mai poti folosi si clearskin de la Avon..la fel ti-l recomand! :*
In fiecare zi, de preferat dimineata te speli cu malai de fata, dupa care te clatesti cu un gel de cuaratare usor, neabraziv.
Nu stiu ce sa zic, eu nu m-as baza pe leacuri babesti cand e vb de acnee. Mergi la un dermatolog bun si o sa ai rezultate, garantat.
Uite aici cum poti sa acoperi f bine acneea: http://fantomica.blogspot.com/2012/04/tutorial-cum-putem-ascunde-acnea.html
Intr-un vas pui malai +miere+scortisoara.amesteci. (mai mult cu mana.o sa fie f. lipicios )
si te speli pe fata cu apa calda (pentru a deschide porii) dai cu amestecul ala, apoi stai 10-20min. te speli cu apa rece si gata
folosesi cand vrei /o data pe zi
am facut si eu, dar nu mi-a facut bine
succes:p
Du-te la doctorul de familie si cerei o reteta pentru Zineryt. Zinerytul este o solutie care opreste excesul de sebumm de pe fata. Eu asa am scapat de cosuri. Succes!
Pai masezi foarte foarte bine partile problematice cu malai, si clatesti apoi cu apa calda.Pe langa faptul ca este un tratament anti-acneic, iti va lasa si fata foarte fina! Succes in lupta cu cosurile
Eu stiam de malai amestecat cu ulei si amesteci si masezi pe fata, iar apoi clatesti cu apa calduta. Dar nu e eficienta pentru acnee, adica eu am incercat o data sau de doua ori, dar intr-adevar face fata foarte fina. :*
Buna eu pun intr-un castron doua linguri de malai si un albus de ou le amestec un pic pana se omogenizeaza apoi o aplic pe tenul spalat in prealabil sau pe corp las sa actioneze cam 5 minute si apoi clatesc cu apa calduta este foarte buna pentru acnee o poti folosi o data la o saptamana sper ca te-am ajutat.
Da dar cu retea compensata il iei gratis asa la liber e vreo 30-40 lei.
ChrisstinaXdddddddd întreabă:
kalakkas întreabă: