anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit despre vergeturi k ele se mai pot trata numai cat sunt mov-rosiatic.este adevarat? si daca da, ce creme sunt mai eficiente pentru tratarea lor?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Da, intr-adevar nu se mai pot trata doar daca apelezi la chirurgie, sunt operatii cu laser dar foarte costisitoare.Ai grija sa nu te mai ingrasi sau sa slabesti brusc si fa mult sport.Si,n-ar strica si un bronz, pentru a le masca partial!

7 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

CREME DE LA ORIFLAME

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Când ai culoarea mov-roșiatic indică că tu te-ai îngrășat foarte repede într-un timp relativ scurt.
Cea mai bună terapie este cea cu laser, după intervenție vergeturile sunt închise ca și cum nu au fost!
Toate celelalte metode sunt doar de ameliorare.
Ele rămân cuminți în zona unde s-au instalat.
Un corp frumos fără vergeturi.
Pa, pa.

| petrutza a răspuns:

Nu se mai pot trata dupa ce nu mai au culoarea mov-rosiatic. dar te poti duce la farmacie sa intrebi de ceva unguent pentru vergeturi.nu coasta ff mult si iti trec repede.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am vergeturile p sani si p fese.rec ca am o viata nu tocmai activa...

auran
| auran a răspuns:

Poti merge la saloanele de cosmetica au niste produse care le poate ameliora, dar oricum de vergeturi odata capatate nu se mai poate scapa ca si de celulita de altfel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu iti recomand Supliform gel.Este foarte bun eu am avut vergeturi ca ale tale rosi spre mov.Si s-au redus intr-un mod vizibil. Ti-l recomand

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am o intrebare ...defapt doua.in cat timp ti-au disparut vergeturile cu Supliform sh daca se gasesc in farmaci?