Nivea straight&easy, cel cu capacul roz. L-am incercat si sincer nu prea are efect.Mai era o gama de la Garnier... drept si stralucitor parca se numea.
Nivea straight& easy cred.
dar nnu cred ca chiar va fi intins
pentru ca se uda si at nu mai are efect
Eu am unul de la avon de la advance techniques.Este foarte bun.Are un capac rosu.Se gaseste in catalogul avon la pag 128 din campania 2.Costa doar 13 lei
Neah.numai minciuni]oricum acela de la nivea e =0, Singurul mod e Placa.
Sunt niste porcarii toate produsele astea cosmetice care "iti indreapta parul".
nu au nici un efect.
doar placa iti poate intinde parul. iar ca sa nu iti distrugi parul tare, inainte de baie fa-ti niste masti din ulei de masline, oua, iaurt, miere, lamaie.
cauta pe net. sunt o groaza si sunt chiar foarte bune. eu asa fac...
Nu exista asa ceva.nu are cum sa iti intinda parul, am incercat si eu de la avon si de la nivea si balsam am incercat...nimic
Sunt multe astfel de produse (sunsilk, nivea, l`oreal) care promit ca-ti indreapta parul dar de fapt doar il netezesc, controleaza firele rebele, dar nu ti-l face drept.
Exista unul nivea ef oarte bun si eu il folosesc de ceva timp si chiar imi place
Am incercat o gramada de sampoane pentru intins parul dar nici un rezultat.Acum mi-am cumparat placa de intins parul si este mult mai eficienta.Acesta este singurul mod in care poti sa obtii parul drept cum ti-ai dorit.
Da este
l-am avut si eu si e destul de bun
nivea straight and easy se numeste:d
e recomandat sa il folosesti si cu balsam din aceeasi gama
DaciaRomania întreabă: