| wonderwoman123 a întrebat:

Am auzit un zvon cum ca apa de la robinet nu e buna pentru ten, caci e calcaroasa si ca ar trebui sa folosim apa termala. Cat de adevarat e asta?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E adevarat ca nu e cea mai ok apa dar asta deja mi se pare un moft. laughing) Sunt chestii mai rele pe care le punem pe fata decat apa de la robinet

| Elena9328 a răspuns:

Nu este adevărat. Eu mă spăl in fiecare zi atât pe față cât și pe corp. Și e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apa de la robinet are o duritate medie deci nu e prea potabila.Apa termala nu e prea bună pentru că are multe săruri minerale.Eu beau numai plata şi minerală, pentru că e făcută pentru pentru consum. Sper că te-am ajutatwinking

| veronica6747 a răspuns:

Dacă stai în oraș nu ai de ce să îți faci griji deoarece acea apă trece prin tot felul de stagii de purificare. Poate nu e atât de bună ca cea termală dar nu îți distruge deloc tenul deci stai liniștită : *

| FLYINGDRAGON a răspuns:

Apa de la robinet nu e considerata buna pentru ca se foloseste clor pentru distrugerea bacteriilor. Din cate stiu apa este si filtrata( cat de cat).
Depinde mult de cat de sensibil e tenul.Pe termen lung se poate usca mai mult tenul ( daca ai ten uscat sau mixt). Dar nimic ce nu poate rezolva orice crema normala de fata( pe care probabil oricum o folosesti daca ai tenul uscat).
In concluzie: foloseste-o linistita, sau aplica si o crema hidratanta din cand in cand ca sa fii sigura.

| evewts a răspuns:

E adevarat...eu personal nu folosesc pentru ca e foarte calcaroasa si mai rau iti usuca sau iti strica tenul... decât sa ti-l curete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cat de adevarat e, insa stiu ca nu e recomandata pentru ca iti usuca tenul.

| Nonameagain a răspuns:

1. De unde ei tu "apa termala"?
2. Nici apa termala nu e apa complet pura. Ba chiar, are mai multe componente decat apa de la robinet care trece prin nite filtre pana la noi.
Mai gandeste-te cand auzi astfel de zvonuri sau reclame pe la tv.

| ColdHeart a răspuns:

E doar un zvon. Cel putin eu beau apa de la robinet, beau destul de multa si nu am probleme cu cosurile cand fac asta, nu am deloc cosuri.