| Candace a întrebat:

am avut o acnee severa, foarte urata, in sfarsit dupa multe incercari am reusit sa scap in mare parte de ea dar problema mea acum este ca mi-au ramas multe semne. daca stiti vreo crema/gel/praf/pastile/etc. spuneti-mi-le si mie va rog

Răspuns Câştigător
| Cristea a răspuns:

Eu am aceeasi problema. Am fost la un dermatolog in BZ si asta mi-a zis: Acnee severa care lasa "urme adanci" pe fata. Mi s-a prescris un sapun (SebaMed) si o crema pentru fata (Retin-A). Astea doua decojesc fata cum s-ar spune ca sa te scape de ele. Tratamentul e de durata...dar iti spun sincer in 2-3 luni de zile scapasem 90% de urmele de pe fata. Am facut prostia sa intrerup tratamentu pe parcursul vacantei de vara si acum am aceeasi problema dar am reluat tratamentu si sunt ferm convins ca o sa dea rezultate. Mult noroc si tie!

5 răspunsuri:
| Crisvio a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa folosesti tarate inmuiate in apa calda.Inmoi taratele in apa dupa care te freci pe fata iar dupa te clatesti cu apa rece. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| danielaxyz a răspuns:

Crema de la plafar, Spirulin

| Candace explică:

Ce te faci cand dermatoloaga e o profitoare care daca nu ii duci ceva nici nu se uita la tine?! oricum multumesc.le voi incerca pe toate

| LaLaura a răspuns:

Bună, încercă crema de gălbenele, e foarte bună pentru cicatricile lăsate de coșuri, dar să nu o folosești pe termen lung.

| Liviu_2019 a răspuns:

Cum ti-a recomandat si altcineva incearca Retin A. Dar vezi ca trebuie sa ai rabdare, cam 4 5 6 luni, nu stiu exact ce sa iti spun durata poate depinde in functie de severitatea semnelor.
Incearca retin a dar la inceput trebuie sa te dai o data la 2 3 seri si putin nu mult. SI dupa aia in functie de cum reactioneaza tenul poti sa te dai mai des. Poti folosi si o crema hidratanta ca e urat sa stai cu cojile alea pe fata.
Deci bafta si multa multa rabdare! SI ai incredera in retin a ca e o crema foarte buna si eu o folosesc.