| Teooooooo a întrebat:

Am avut o colega de banca careia ii mirosea parul ingrozitor mai ales in ultima luna de scoala. Se spala o data la 4 zile, cred, iar in a 4 a zi era foarte greu sa stai langa ea. Fiind cald in clasa, lasam usa deschisa mai mereu si astfel se facea curent si tot mirosul venea catre mine. De atunci si mie imi miroase parul la fel! Bine, nu la fel de tare, dar tot e de nesuportat. Nu conteaza ce sampon folosesc, nu trece. Nu ma dau cu spuma, fixativ. Ce sa fac?

9 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Părul se spală maxim de 2 ori pe săptămână. Dacă te speli prea des pe cap o să faci mătreaţă şi o să ai un păr gras.
Şi eu mă spăl pe cap odată la 4 zile,iarna, vara la 2-3 zile şi nu am probleme de genul acesta!
Cred că îi mirosea părul f urât din cauza că nu se spăla cu şampon, cine ştie cu ce îşi dădea în el, deşi îmi este tare greu să cred că mirosul venea de la păr!
Foloseşte şi tu şampon, balsam, măşti, spray-uri pentru păr şi o să îţi miroase f frumos.
Eu folosesc şamponul Pantenne ProV Aqua light şi după ce mi-l usuc îmi dau cu Spray bifazic tot de la pantenne şi miroase f bine!
Succes!

| ombladon a răspuns:

Cred ca iti dai seama ca nu are nici o legatura cu parul ei nu?

| Teooooooo explică (pentru ombladon):

Miroase la fel si eu nu prea cred in coincidente.

| victorandrei a răspuns:

Daca te speli zilnic nu miroase

| Teooooooo explică (pentru victorandrei):

Daca ma spal zilnic se ingrasa si imi apare si matreata. happy

| victorandrei a răspuns (pentru Teooooooo):

Matreata apare pentru ca nu folosesti un sampon bun, neutru. Nu am auzit de par ingrasat daca il speli des...

| Kiddiz a răspuns:

Spala`te happy si cred ca nu e frumos sa spui asa ceva despre colega ta. darr spalate si ia.ti niste solutii

| Blackwood a răspuns:

Tunde'te chel. laughing