Da. imi plac pitzi si sunt mandru de mine. Si de tine.
Nu m-am suparat, dar eu din pitzi inteleg pitipoanca, si tu asta ai dedus din cauza unori cercei Gucci la care tu ai alergie?
Unghii false nu-mi pun, am eu ale mele originale - frumoase, nici de silicoane nu am nevoie, mama natura mi-a dat tot ce-mi trebuie, deci de asta te-am intrebat de ce asociezi cuvantul "pitzi" cu mine?
Pen-ca iti place "Bling"-ul? Orice sclipiceste si gif-uieste ca sa iti fure privirea de la text, eu interpretez ca pitzi (nu in conotatie negativa, sa fim intelesi!).
De altminteri cuvantul pitzi nu exista in DEX. Exista doar pitipoanca, care inseamna tanara usuratica. Dar pitzi nu, deci nu pot fi acuzat de ultraj verbal. Eu nu consider a fi o prescurtare de la pitipoanca, ci de la "a se pisici".
Ori modul cum indesi tu gifuri peste tot, sa furi in mod placut ochiul cititorului, este o pisiceala, un mod instinctiv de a acoperi fondul de o forma mai "prietenoasa". Deci te pisicesti, ai si cercei Gucci de argint de la tarabe (aia originali sunt din aur alb, cu mother of pearl), ce mai: pitzi!
I Luv pitzi!
Deja 3 lucruri:
1 - Nu suporti sa vezi cercei Gucci din argint la o femeie ( am cumparat din magazin de fapt - nu umblu pe la tarabe ), dar daca vedeai o poza cu aur de 18 Karate cu briliant sau alta pietre pretioase, tot pitzi ma faceai?
2 - Consideri ca daca ti-am trimis in mesaj imagini gif animated si unele cu glitter atunci eu vrea sa distrag atentia de la continutul textului la cel vizual.
3 - Nu ma caracterizeaza "pisicitul" nici la comportare, nici la aspect, dar oare de ce cred eu ca tie iti place sa le numesti asa fetele / femeile?
Cred ca este inutil sa dezbatem astfel de teme aici pe site.
Vai,ce urat...acum fata are boticu' si mai umflat pentru ca ai suparat-o isi mananca unghiile false de necaz, mai face si o toxinfectie, ceva, sper ca poti sa traiesti cu vina
Asta-i si ideea
Ahaaaaa
Da' ce ma? Madam Udrea nu era pitzi, ca ministereasa? Sau Eba? Si au facultati amandoua, ce naiba! Cum sa fie handicap? E chiar practic sa fi de familie buna, si in loc sa te apuci de droguri, sa-ti cheltui banii pe campanii electorale... sa moara dusmanii lor!
Http://www.trilulilu.ro/......ditat-2012
asculta melodia aia, caracterizeaza pitipoancele destul de bine cred eu.
Intr-adevar, pitzi nu este un compliment, iar modelele de la Victoris'a Secret nu sunt pitzi.
Pt mine ( si pentru majoritatea oamenilor de altfel ) pitzi este o fata exagerat de machiata, cu unghii false si f lungi, imbracata in culori cat mai tipatoare, de preferinta f mult roz, ochelari de soare "de firma" ( ca de altfel tot ce poarta ), bijuterii multe si de obicei de proasta calitate, haine cat mai scurte, decoltate, multate, silicoane peste tot, cat mai mari si mai provocatoare etc etc. Pe scurt, prost gust, de la A la Z!
Pai e vara! Ce-ai vrea sa poarte, palton?
1. Ochelarii de soare de firma sunt singurii care chiar protejeaza ochii de radiatii nocive.
2. eu am asistat la un "shooting" Victoria Secrets, in Jamaica (Hotel 4 Seasons) si pot sa zic cu mana pe inima ca inainte de Photoshop sunt pitzi toate!
3. Pe nevasta-mea o pun lunar sa-si aplice unghii false cu modele frumoase, imi place cum arata.
4. Rozul e feciorelnic, mie imi pare OK.
5. Daca n-ai, pui silicoane sau push-up. Daca ai, nu mai pui nimic.
Oare sunt eu cocalar, ca imi plac pitzi?
Da,categoric esti cocalar.
Dar si mie imi place ca o fata sa fie putin pitzi, dar doar putin.
Oare si eu sunt cocalar?
Nu, doar tu esti cocalar!
Eu sunt adeptul extremelor in pitzisme, post-modernismul, cum s-ar zice, deci sunt "consumator de arta vizuala".
Care model de pitzi extrem iti place mai mult? Cel la care picioarele se termina dar fusta nu incepe? Sau cele care poarta coloanti din latex zilnic?
Si daca nu are haine fake si sunt originale si scumpe nu tot pitzi le numesti? Daca se imbraca extravagant si merg cu nasul pe sus pitzi sunt! Bine acum se si exagereaza putin...am vazut acum cateva zile o domnisoara intr-o masina decapotabila si prietenii mei imediat au exclamat "Uite-o si pe pitipoanca asta!". Din ce am vazut eu repede nu avea nici roz pe ea, nici botox nici silicoane... toate persoanele care detin un cabrio trebuie catalogate acum oare pitzi? Dar cele blonde natural care isi pun un toc frumos si se machiaza putin nu tot pitzi sunt considerate? Din pacate da unii probabil le catalogheaza asa si din invidie. Sunt pitzipoance in adevaratul sens al cuvantului care sunt penibile nici nu se pune problema. Dar sunt si fete care merg la un shopping, la un coafor, ies la o cafea si toti baietii zic ca sunt pitzipoance. Eu am iesit cu multe astfel de fete intr-adevar unele sunt groaznic de proaste si pline de aere si fite, altele chiar sunt OK.
Nu-mi place cuvantul pitzi, are tenta negativa, din punctul meu de vedere si nici persoanele pitzi!
Deci...termenu' asta de "Pitsi" in general e luat drept jignire..ptc Pitsi nu e prea departe de curva cu mici exceptii desigur.
Si acum serios nu cred ca prea multi sunt atrasi de o Miss Pink cu prea mult machiaj si gesturi ca vreuna' dpe DN1
Deci... Fara Pitsi domne! Ca nu ne plac din astea!
Pentru ultimul raspuns al tau
EfemerID explică (pentru Tiffanyღ):
``Pai e vara! Ce-ai vrea sa poarte, palton?
1. Ochelarii de soare de firma sunt singurii care chiar protejeaza ochii de radiatii nocive.
2. eu am asistat la un "shooting" Victoria Secrets, in Jamaica (Hotel 4 Seasons) si pot sa zic cu mana pe inima ca inainte de Photoshop sunt pitzi toate!
3. Pe nevasta-mea o pun lunar sa-si aplice unghii false cu modele frumoase, imi place cum arata.
4. Rozul e feciorelnic, mie imi pare OK.
5. Daca n-ai, pui silicoane sau push-up. Daca ai, nu mai pui nimic.
Oare sunt eu cocalar, ca imi plac pitzi? ``
Fara suparare, nu ca tin cu cineva.
E doar parerea lui Tiffany.
In plus, tu ne-ai cerut-o.
Din punctul meu de vedere, ar trebui
sa dam ce raspunsuri vrem, si nu sa te superi daca ti-am raspuns cum iti doreai sau nu.
Fiecare are gusturile lui, dar de-obicei, Pitzi e un cuvant... nu stiu...sa zic vulgar.
Pitzi ->definitie
Fata cu tocuri inalte, pantofi de firma si nu prea, unghii false, schimbate o data la trei zile, machiaj la greu, haine roz, cu sclipici si cu panglici roz, bratari Hello Kitty
Parerea mea.
In fine Poate fata s-a simtit jignita.
Ai grija pe viitor. Pa-Pa!
Nu ma supar deloc, dimpotriva! de aia am si pus intrebarea, si de aia si tot contra-argumentez, sa ma lamuriti si sa-mi daramati argumentele ca pe un edificiu de carti de joc. Curaj, ca nu musc! ma pisicesc numai
Lorena789456 întreabă: