| adelina899 a întrebat:

Am avut parul foarte ars si pot spune ca si.a cam revenit ii tund varfurile odata de doua ori pe luna si folosesc masti cu elei de ricin mi.am cumparat si de la farmacie/plafar lotiuni salmpoane pentru cresterea parului si nu vad nici un rezultat stiu ca trebuie sa am rabdare dar le folosesc din nainte sa iau vacanta happy Am auzit de Fiole de revalid pentru par credeti ca sunt bune? si e ok daca amestec ca sa zic asa tratamentele astea adica mi'e sa nu fie prea mult si pentru par laughing) poate ma trezesc cheala. Funda

2 răspunsuri:
| AiEnmaYuuki a răspuns:

Nu cred ca e bine sa amestesti tabletele, sau ceea ce folosesti.Dar daca vrei sa-ti creasca mai repede piaptana-l zilnic dimineata si seara timp de 5 minute.Iti va creste mai repede, eu am incercat si merge.E bine ca folosesti ulei de ricin, dar nu exagera cu medicamente, pentru ca asa iti ingreunezi parul si e cu adevarat posibil sa-ti cada.Nu mai folosi placa, daca foloseai, si continua cu mastile din ulei de ricin.Sunt cele mai indicate si cele mai sanatoase.Toate cele bune:*

| Dinu_Mara_1994 a răspuns:

Daca folosesti numai tratamente naturale,nu ar trebui sa te afecteze deloc folosirea mai multor produse, insa cel mai bun mod de a se regenera este de a tunde parul ars in intregime(daca ai parul mai lungut, incearca o tunsoare bob scurt/lung-cauta poze cu dana rogoz de exemplu) si dupa ce scapi de partea arsa ai grija de el rareste utilizarea uscatorului de par/al placii/al drotului, etc si foloseste in continuare tratamente pentru intarire, stralucire, etc )