| MissD a întrebat:

Am breton drept si gros ( cum se vede in poza). Ce'mi recomandati? Sa'l las asa sau sa il fac altfel? Cum?

20 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Pai exista multe variante... poti sa ti-l prinzi cu o agrafa, ceva pe spate, poti sa-l lasi sa-ti mai creasca putin si sa-l porti pe o parte, sau sa-l tunzi asimetric...depinde cum te simti tu mai bine, daca iti place tie, nu celorlalti...

| MissD explică:

Cum adica breton in scari? Ai vreo poza?

| MissD explică:

As vrea breton intr'o parte dar nu il am suficient de lung.

| eek a răspuns:

Mai bine schimba ti frizura. bretonul asta iti face pata sa para mica si fruntea foarte lata. nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine.doar mi am spus parerea

| no1cares a răspuns:

Pai poti sa il mai lasi sa creasca sa til dai intr-o parte daca nu poti sa il prinzi in spate cu o clamita!big grin app iti sta bine cu breton

| Silvia a răspuns:

Referitor la ce spune @stylish, cred ca e vorba de bretonul filat[sau asta cred eubig grin]...si eu m`am tund acum 3 saptamani si aveam bretonul la fel ca al tau...si mi l-a filatbig grin[asta pentru a il mai subtiabig grin] happy. Cel mai bine mergi la coafor si acolo vei fii sfatuita cum sa te tunzi.big grin

| Elly4all a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres
Asta ti'ar sta bine, dar si asa esti ff draguta;)

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Iti sta bine tunsa asa, dar daca vrei neaparat o schimbare poti sa te tunzi cu bretonul pe o parte ..sau sa-l faci putin mai ciufulit :D uite aici un site care poate te ajuta sa alegi cum sa te tunzi : http://www.garbo.ro/......fetei.html

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Si eu il aveam prea scurt pentru un breton pe o parte, dar m-am tuns si cu el asa micut, si mi-a crescut repede happy

| www a răspuns:

Din poza pare ca ai fruntea lata, decu e bine sa ai bretonul drept.
Eu zic ca mai bine il lasi asa ca arata bine bretonul.

| Rrrretarded a răspuns:

Taie-l!

| danap a răspuns:

Ce ar fi daca ai renunta la el?
sau:
ASIMETRIC
Bretonul: Petra Nemcova poarta un breton asimetric, cu o linie prelungita spre centrul fruntii. Obrajii rotunzi ai Petrei si suvitele ondulate ce incadreaza fata adauga lungime fetei si complimenteaza structura osoasa. Insa, este un breton care nu este recomandat persoanelor cu o frunte ingusta, deoarece ingusteaza intreaga fata.
Coafarea: Usuca parul cu o perie rotunda, pentru a-l intinde. Insista pe linia bretonului. Apoi onduleaza varfurile suvitelor cu un ondulator. Aplica un ser de stralucire.

CLEOPATRA
Bretonul: Frumoasa Iman are trasaturi deosebite, aproape statuare. De aceea, aceasta tunsoare cu un breton simetric atasat la un bob pierdut in scari se potriveste unei forme a fetei ovala si unor trasaturi fine, deoarece intreaga atentia va fi asupra fetei.
Coafarea: Dupa spalarea parului, aplica un produs anti-frizz pe parul umed, precum Kerastase Serum Oleo-Relax pentru a facilita aranjarea intregii coafuri. Cu ajutorul unei perii rotunde si apoi a placii indreapta parul. Aplica un ser de stralucire.

ANII ‘80
Bretonul: Paris are incredere in stilistul ei si nu da gres. Iata ca un breton in stilul anilor '80 alaturi de bucle lejere nu este demodat. Reusita unui astfel de breton sta in stilizarea lui. Trebuie sa fie cat mai diafan si mai delicat, prin filare, pentru a evita kitsch-ul.
Coafarea: Aplica un balsam fara clatire imediat dupa spalarea parului pentru protectie si pentru o stabilizare a coafurii, apoi usuca parul si formeaza onduleurile cu un ondulator. Aplica fixativ.

FOARTE SCURT
Bretonul: Stilistul Christinei s-a inspirat din anii '40 pentru a construi un breton plin de volum dar foarte scurt, o alegere perfecta pentru femeile puternice. Acest tip de breton nu este indicat pentru fetele rotunde sau patrate si poate fi destul de greu de intretinut.
Coafarea: Pentru a crea volumul bretonului si forma din imagine foloseste inainte de a da forma un produs de fixare. Construieste forma cu ajutorul unei perii cilindru.

PESTE SPRANCENE
Bretonul: Iata un breton care complimenteaza orice forma de fata, mai ales cand parul este prins la spate si bretonul are libertatea de a evidentia trasaturile fetei. Cand porti parul liber, acest breton nu mai are aceleasi avantaje. Daca parul este foarte lung si fata foarte mica, ascunde trasaturile si incarca fata. De aceea, un astfel de breton este indicat unei tunsori de lungime medie.
Coafarea: Insista pe linia bretonului, folosind un ser anti-frizz pentru a-l proteja de umiditate si a asigura un aspect cat mai neted.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti sta foarte binee si asabatting eyelashes. Insa o schimbare iti poate aduce multe beneficii.batting eyelashes Ai putea incerca un breton in scaribatting eyelashes Este la moda. Sau un breton asimetric. Depinde foarte mult si de forma fetei. Ramane la alegerea ta. te-am pupat :*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://i39.tinypic.com/16hma9t.jpg
ceva in genul.

In scari - un breton care se prelungeste spre marginea fetei, foarte scurt pe frunte si din ce in ce mai lung spre margine. Este usor de purtat, atat la un par intins cat si la unul ondulat. Naomi Watts da un exemplu de invidiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi mai bine iti pastrezi bretonasul asa
Daca vrei o schimbare trebuie sa astepti sa creasca
Foloseste masti de par cu ulei de ricin
xoxo
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Poţi să-l tai în scări sau gheruţe ori într-o parte (pe diagonala frunţii).
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasal sa creasca si nu iti mai fa breton.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taieti kapuwinking si o sa-ti stea frte

| Anca_6939 a răspuns:

Am aceeasi parere cu eek

| laly_7166 a răspuns:

Crede-ma k multe am vrea sa aveam parul mai des si ca sa ai un breton frumos si sanatos in adevaratul sens al cuvantului e asa cum il ai tu. un breton facut din par putin nu arata sanatos.si crede-ma k iti sta f binewinking