anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am buzele foarte deschise la culoare, iar prietenul meu nu suporta cand ma dau cu rujuri inchise, zice ca-l manjesc happy Ce parere aveti despre machiajul permanent: si-a facut careva?

6 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Machiajul permanent mi se pare toootal inestetic! Nu iti recomand...happy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu merita deranjul... Prietenul tau ar trebui sa te accepte asa cum esti... cu machiaj sau fara... nu ar trebui sa conteze ca te dai cu ruj. Daca totusi il deranjeaza si tie iti place sa folosesti ruj, eu te sfatuiesc sa-ti cumperi un ruj de la Max Factor... Este unul rezistent la transfer... Tine cel putin 8 ore pe buze... indiferent ce faci... si... nu se simte... Eu l-am folosit si in ciuda faptului ca "prietenului meu" nu ii placeau rujurile pe acela nici nu l-a simtit... si nici nu l-a observat caci era o culoare naturala. Bafta!

| kh1ss a răspuns:

Sincer... nu ti-as recomanda... adica... acum iti trebuie buze mai inchise la culoare, dar mai tarziu. ce ai sa faci? mai bine le lasi asa cum sunt... e mai bine happy

| Zoombe3 a răspuns:

Si-a facut Andreea Balan si a ras tot poporul de ea. Stai linistita nici prietenului meu nu-i place rujul, se stramba in ultimul hal, laughing

| claudya a răspuns:

Machiajul permanent e o solutie extra cooool la mine functioneaza de 1an jumate...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Folosește un machiaj natural și cât mai aproape de culoarea tenului ca să nu încarci.
Un gloss/luciu transparent de buze îți recomand, sigur prietenul nu o să te mai certe.
Machiaj permanent? Informează-te la salon care sunt avantajele dar mai ales dezavantajele sale.
Pa, pa.