Va recomand sa aplicati o crema foarte grasa, de exemplu crema cu galbenele, va ajuta foarte mult la tratarea crapaturilor si la inmuierea pielii calcaiului, repetati procedeul de 4-5 ori pe zi, ve-ti vedea ca in cel mult 2 saptamani se cunosc efectele.
Incearca sa-ti faci un fel de masca pentru calcaie. Mai intai curatata calcaiele de pielea moarta, apoi unge-le cu ulei de masline sau o crema grasa si hidratanta, inveleste-le intr-o folie de plastic si pune-ti o pereche de sosete de lana pentru ca efectul sa fie maxim. Stai cu picioarele impachetate cel putin o ora. Repeta operatiunea macar odata pe saptamana. Succes!
Spalale in fiecare zi cu apa si sapun, dupa spalare foloseste o crema hidratanta, si din cand in cand maseazale cu miere de albine naturala sau pudra de talc.
Ai grija mai mare de ele... Spalare zilnica + crema hidratanta + incaltari cat mai lejere...
Si eu sunt in aceeasi situatie si chiar nu stiu ce am putea face.bineinteles ca ma spal zilnic, folosesc ceva de razuit calcaiele, folosesc si crema, dar degeaba, e la fel.
tin minte ca bunica mea folosea o unsoare, ceva ce se foloseste pe la masini, cred..., dar nu am incercat.
Pt inceput, ar trebui sa iti exfoliezi pielea calcaielor... e utila o piatra ponce...sau un gel-scrub special pentru picioare(cum sunt alea de la avon, de exemplu)apoi o crema.eu iti recomand sa iti inmoi picioarele intr-un lighean cu apa calduta si putin ulei de masline
E şi problema mamei mele, dar acum e ceva mai bine de când urmează sfatul meu: laşi picioarele la înmuiat în apă cu săpun, le exfoliezi cu piatra ponce şi aplici cremă Glysolid, e foarte hidratantă şi conţine glicerină şi e bună şi pentru. călcâie crăpate... în fiecare zi urmezi acest tratament şi vei vedea că funcţionează!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: