Poti incerca zynerit, cutaden, propolis.pentru cele mai noi informatii despre produse de beauty, noutati si sfaturi, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Eu nu l-am folosit...nu am probleme "cu cosurile"... dar am cautat in internet informatii despre acest medicament si din cele citite cred ca este bun pentru tine, deoarece este un antibiotic, antiseboreic.
contine eritromicina s acetat de zinc 40 mg/l
iti dai de doua ori pe zi pe zona afectata(cos)!
Eu folosesc zineryt de cateva zile...mai exact de 4. aveam niste cosuri naspa dar acum abia daca se mai vad. E foarte bun desi nu credeam.Scrie pe prospect ca dupa 5 saptamani dupa ce l-ai preparat ar fi indicat sa nu te mai dai ca pot aparea reactii adverse desi cunosc pe cineva care s-a dat mai mult timp si totu' a fost ok.Cred ca depinde si de cat de sensibila ai pielea.Am dat 30 de lei pe el de la sensiblu.Iti usuca destul de tare pielea dar poti folosi o crema hidratanta.Merita.pupici:*:*
Buna!
Si eu folosesc Zynerit si vreau sa iti spun ca sunt foarte multumita. Despre pret...nu iti pot da detalii, pentru ca mie mi l-a prescris medicul de familie si am primit o reteta compensata. Cred ca am mai dat vreo 3-4 lei.
Desi nu l-am folosit asa cum scrie pe prospect, de 2 ori pe zi, sunt foarte multumita de el. Cat despre rezultate, acestea s-au vazut din primele zile. Poti incerca!
Poi e in jur de 23 lei si nu e crema e un lichid...primesti 2 tuburi cand il cumperi, unul cu lichis si unul cu o pulbere pe care le combini. agiti bine si dupa incepi sa te dai. dimineata si seara, spalata bine pe fata si incearca sa renunti cat timp urmezi tratamentul la fond de ten. s-ar putea sa te usture putin ochii pentru ca este foarte puternic chiar daca tu te dai doar pe zonele afectate.
eu il folosesc de 2 saptamani si sunt destul de multumita
Eu am folosit acum cativa ani skynoren in combinatie cu zineryt.
M`am tinut o perioada de tratamentu asta dar dupa aia mi-au reaparut.
Ai sa razi dar eu am scapat definitiv de cosuri cu ajutorul saunei!
Nu e cine stie ce dupa ceva timp. Mi se para mai buna o solutie de la clearasil.
Zinerytul nu este o crema ci o solutie(un anitbiotic) folosita pentru tratarea acneii(a cosurilor). Trebuie sa-ti tamponezi de doua ori pe zi fata cu aceasta solutie iar dupa 2 luni se vede efectul. Costa intre 30-40 lei si se cumpara de la farmacie. Daca vrei mai multe detalii intra pe
http://www.procto.ro/zineryt/
Pupici
Costa cam 200 - 250 de mii (lei vehi)
M-am decis si eu sa incerc insa am o colega care l-a folosit, numai avea nici macar un cos (asta in primavara) insa acum are fata plina deci, efectu nu dureaza o eternitate
Din cate am inteles, pentru cosuri e recomandata si zeama de lamaie. Uite aici un link care sper sa te ajute la ceva. http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 Enjoy :).
Printesa zineryt e ok dar costa 23 lei nu stiu sigur si trebuie sa te dai ceva vreme.recomand Retin A e un unguent te dai numai seara dupa 10 zile esti ok si te si hidrateaza in plus costa la juma de pret bafta
Da zneryt este foarte folositor. am avut un milion de coshuri si timp de aproximativ jumate de am nu mai am deloc si sunt foarte multzumita iti recomand si tie...
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: