| Denianonim a întrebat:

Am cateva întrebări pentru voi
Vă rog să răspundeți sincer
Ce părere aveți despre o fată care are mulți pistrui?
Eu am 13 ani am pistrui pe toată fața în afară de frunte
Îi urăsc! Toți îmi zic că eram super frumoasă dacă nu aveam
E singura mea imperfecțiune estetică
Ce ziceți?
Să mi șterg cu laser?
Plus că ceilalți colegi râd de mine din cauza asta
Și îs singura fată din școală care are pistrui
Mă simt exclusă
Răspundeți cât mai repede pentru că vacanța asta vreau să merg la cluj să îmi facă tratamentul
«|~Dau și fundă ~|»

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Prima mea "iubire", o fata mai mare decat mine cu 5 ani a avut pistrui. Ea a fost in clasa a 10-a, eu abia in 5. Nici nu m-a bagat in seama sad

Cand a fost de varsta ta, si ea a avut cosmaruri din cauza pistruilor.
Cand a fost in clasa 11 deja a fost invidiata de toate fetele, fiind si foarte "de gasca" de fire. Baietii innebuneau dupa ea, daca a stat de vorba cu ei. Secretul? Tocmai pistruile + comportamentul ei prietenos cu toata lumea.
Am intalnit-o cu cativa ani mai tarziu, cand a fost deja maritata si a avut si un copil. Nu a mai avut acei pistrui, dar a fost la fel de placuta, inteligent-comunicativa.
Cum a spus, pistruii le-a pierdut la facultate. Cand a terminat, nu le mai avea. Dar are o familie frumoasa si multi prieteni si acum.

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sunt multe femei apreciate chiar datorita pistruirilor. Eu nu te inteleg, ai ceva special care te diferentiaza si vrei sa scapi de el? Acei oameni care iti spun ca erai mai frumoasa fara sunt chiar prosti. laughing E un farmec in plus, fara ei o sa arati ca alte sa zic 10 persoane, cu ei ai fi aratat doar ca 3.
E alegerea ta daca vrei sa fii deosebita sau sa te infunzi in banal doar de dragul unor standarde care pana la urma nu reflecta nimic si nu aduc nimic concret, doar motive de complexe.

| RAY a răspuns:

Poate vor trece cine stie

| zurick a răspuns:

Pai,fetele cu pistrui mi se par adorabile :3
De ce incerci sa fii pe placul tuturor? Ai uitat ca tie trebuie sa-ti placa de tine, cu totul 'imperfectiunilor', nu altora? Daca rad de tine sunt niste idioti si nu merita sa-ti pese.
De cate ori n-o sa -i placa cuiva ceva la tine ai sa schimbi acel detaliu?

| AlexDFY a răspuns:

Mie mi se par sexy, si sa stii si tu, cu timpul, felul in care arati nu o sa mai conteze atat de mult, o sa conteze mai mult felul in care te comporti cu oamenii
Legat de colegii tai, ei vor mereu sa te faca sa te simti prost, daca nu sunt pistruii, o sa se ia de altceva, de haine, de par, de inaltime, de orice, o sa gaseasca ei ceva.Nu iti distruge fata, multi oameni si ar dori sa aiba pistrui.Fii tare

| Denianonim explică (pentru AlexDFY):

Păi să ști că nu mai am nici o problemă de estetică
Am 1.63 înălțime
Am numai haine puma și adidas(+fac fitness, am 42 kg)
Părul meu e vopsit cu roșu si auriu

Am toate astea dar cu ce preț
Mai bine aveam coșuri decât pistrui

| AlexDFY a răspuns (pentru Denianonim):

Nu conteaza, ei tot vor gasi lucruri de care sa se ia de tine, dar te rog fii tare, o sa treaca perioada asta, ok?

| Andersen2k18 a răspuns:

Nu are rost sa te schimbi, cine te accepta, te cu tot cu pistrui.Nu trebuie sa iti fie rusine cu pistrui, ai mostenit asta de la parinti, mai astepta sa te maturizezi si vei intelege.

| LoredanaS19 a răspuns:

Sincer mai bine lasă-te asa, de ce sa iti chinui fata cu tot felul de lasare si etc cand tu esti foarte frumoasa in felul tau, mie sincer mi-ar fi placut foarte mult sa am pistrui, mi se pare ceva extraordinar de cool si frumos si nu trebuie sa te simti exclusă din cauza unor persoane care habar nu au ce inseamna frumusete adevaratahappy nu te lasa moale, raspunde-le in fata si accepta-te asa cum esti caci cu siguranţa iti sta foarte bine:*

| xXVranceaXx a răspuns:

Du-te si zi-le ca sunt urati prieteniilor tai. Incearca sa scapi cat mai repede, ca sa nu-ti devina cosmarul vietii tale. Paste fericit!

| Denianonim explică (pentru xXVranceaXx):

Mersi la fel
Dar pistruii sunt deja pentru mine un coșmar
Am ajuns să nu îmi mai leg parul niciodata ca sa imi stea in față să îmi acopere o parte din pistrui
Nu ies din casă până nu mă dau cu câteva straturi de cremă cu spf +50 si până nu mă machiez (fără fond de ten) dar mi-am făcut ombre hair si extensii de gene toate ca să distragă atenția de la pistrui

| ydcgderimonxiiducbrn a răspuns:

Eu as vrea sa am pistrui. Persoanele cu pistrui din perspectiva mea sunt foarte frumoasa asta mai ales daca ai si parul deschis la culoare. Incearca sa nu mai bagi in seama totate rautatile.

| Al1234567890 a răspuns:

Mie mi se par frumosi pistruii. Mai ales în combinatie cu par roscat(portocaliu) si ochi verzi. big grin
Colegii tai sunt ciudati.