Foarte buna pentru cosuri este lamaia, cel putin la mine a functionat mai mult decat ma asteptam (acum am fata f curata) atat pentru.cosuri cat si pentru urme: dupa curatarea fetei (eu am folosit Clearasil) aplici pe cosuri zeama de lamaie, sau cu felii de lamaie cureti usor fata dimineata si seara. Daca te irita, amesteci lamaia cu iaurt sau lapte. La fel de bune mi s-au parut si mastile cu praf de argila amestecate cu suc de portocala proaspat stors sau cu lamaie, si tratamentele cu baie de aburi in care pui ceai de musetel sau ceai verde, tei, etc. Iar pentru detoxifierea corpului e buna limonada, ceaiul verde, ceai de urzici, ceai de anason si fenicul.
Eu in fiecare dimineata ma spal pe fata cu ceai de musetel cald. (nu fierbinte!) Am descoperit ca imi face pielea ceva mai fina, si nu este deloc costisitor.
Nu folosi sapunuri (Palmolive, Protex, Camay) atunci cand iti speli fata. Dupa ce aplici ceaiul de musetel, sterge-te cu un prosop curat, ia-ti unul numai pentru tine! Si cand te stergi, mai degraba ar trebui sa te tamponezi usor, ca sa nu te iriti. Exista si pe la farmacie, fel de fel de solutii. Daca stii cum sa ceri, sigur vei face rost. Bafta!
Stiu o crema foarte buna si care intr-adevar functioneaza. Am un prieten care are problema asta, si foloseste Nidoflor. E foarte buna si costa si putin, 10 lei parca. Incearca asta si apoi spune-mi ! Have a nice day!
Eu am gasit un tratament pentru detoxifierea organismului pe sit-ul www.untoxin.ro