| simonafrumoasa a întrebat:

Am cea mai mare problema ever. surioara mea mai mica de 11 anisori are un neg/alunita pe fata.(pe nas) a fost la dermatolog si i-a dat doar o lotiune de protectie pentru ca zis ca alunita/negul are un punct negru in mijloc care daca se mai mareste punctul, alunita /negul se va mari si ea/el. ea zis ca este cam de la soare.dar problema este ca ea il are de pe la vreo 2 ani.
am scris de fiecare data "alunita/negul '" deoaree nu sunt sigura ce este. stiti voi cumva un remediu naturuist care il distruge sau cel putin il mai miceste. nu conteaza daca este preparat sau e ceva ce se gaseste direct la magazine. daca se gaseste la magazin spuneti-mi va rog cat costa. daca dati un raspuns care o sa-mi fie de ajutor o sa va fiu recunoscatoare toata viata.

2 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Poti intreba la farmacii sunt niste solutii pentru negi. dar daca e alunita nu cred ca a indicat sa folosesti.

| Mirela77 a răspuns:

Metoda cea mai sigura este tratamentul cu laser.Asa dispare si riscul aparitiei cancerului, fiind pe nas este foarte la soare si sunt sanse foarte mari de transformare.Mama cumnatei mele a avut la fel o alunita pe nas care pana la urma a crescut de era cat o maslina.Nu s-a operat pentru ca ii era frica.Deoarece s-a operat foarte tarziu are o cicatrice oribila acum.De acea spun sa indepartati aceea alunita acum.Consultati mai bine un dermatolog nu medicul de familie.Numai bine!