Nu stiu ce sa zic! Ti se vad venele pe intreg corpul? Daca da inseamna ca ai pielea subtire si atunci poti sa incerci tratamente dar degeaba, cel putin la mine asa e. Mi se vad toate venele!
Nu stiu niciun tratament naturist dar incearca cu anticearcan sau o baza pentru machiaj si apoi fond de ten. Daca folosesti un fond de ten bun nu are cu ce ti dauna! Incearca l pe cel de la maybelline, cu vitamina E! SPor!
Uneori problemele "de la suprafata" pot avea cauze interne. Spre exemplu, cearcanele din jurul ochilor pot fi simptome ale unei probleme la rinichi. De obicei cearcanele ar trebui sa dispara daca folosesti rondele de cartof crud\castravete aplicate peste ochi. Sau cuburi de gheata\linguri tinute in frigider. Alta metoda ar fi sa aplici pe ochi, inainte de culcare, doua pliculete de ceai negru, inmuiate inainte in apa calduta( se tin 10-15 minute pe ochii inchisi). De asemenea mai sunt benefice si cremele anticearcan. Si pentru a le ascunde foloseste un corector, dar nu mai deschis de o nuanta, doua fata de nuanta tenului( apoi o sa pari prea alba in jurul ochilor). A, da, si maseaza delicat zona ochiilor cu miscari circulare.
Nu stiu cum sa te tratezi... dar cearcanele si venela pot avea legatura ca esti alergic la praf.
Ghelase întreabă: