Întrebare recomandată | Floryn9 a întrebat:

Am citit azi o stire despre acnee si vreau sa-mi ziceti daca chiar merge aceasta metoda pentru inlaturarea acneelor:
http://www.kanald.ro/......55481.html

Răspuns Câştigător
| Popa_Cristina_1997_dulO a răspuns:

Bai, eu am scapat de ea cu ajutorul asta: ori tai bucatele mici de cartof crud si pui pe cos, ori cu apa si bicarbonat pui intr o cana si faci o pasta, ori cu un galbenus, separi albusul si il pui pe fata. Toate astea se tin 15-20-30 min, si ai grija ca o sa te usture, ca le usuca si iti face tenul frumos.

| Floryn9 explică (pentru Popa_Cristina_1997_dulO):

Si nu fac nici un rau aceste lucruri pentru fata, nu?

| Floryn9 explică (pentru Popa_Cristina_1997_dulO):

Si...cat timp ai folosit aceste metode si cand au disparut cosurile?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Otet am incercat si eu in disperare dar se formeaza o pojghita subtire peste cos si n-ai facut nimic fiind cosul sub pielea aia subtire. Poti incerca ulei de arbore de ceai usuca repede cosurile. Mie imi place crema ivatherm akne-syt dar e mai scumpa, 50 lei.

| Anonimsiatat0 a răspuns:

Mai bine mergi la medic decat sa te iei dupa tot felul de site-uri

| Sfetnicul a răspuns:

Dacă vreți să scăpați de coșuri, de ce nu eliminați cauzele lor? Cauzele coșurilor sunt următoarele:
- disfuncții hormonale determinate de relațiile intime precoce sau de unul singur;
- hrana foarte grasă și nesănătoasă;
- nepăstrarea igienei feței (transpirație, praf, fond de ten, machiaje etc). Toate acoperă porii feței și nu mai pot respira.
- lipsa activității sportive.

Deci, dacă vreți să nu faceți coșuri, nu vă masturbați, păstrați-vă fecioria (virginitatea), mâncați sănătos și la ore fixe, faceți sport, îngrijiți-vă pielea, spălați-vă pe față, nu vă mai acoperiți fața cu tot felul de machiaje și alte chestii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sfetnicul):

Rapunsul dvs. este cel mai bun, au fost facute teste si aveți dreptate deplină.

| corinastan a răspuns:

Nu functioneaza...

| mirzalorenaioana a răspuns:

Eu am încercat aproape orice tratatemnet existent și nu am rezolvat nimic pana nu am mers la dermatolog :/

| anonim_4396 a răspuns (pentru mirzalorenaioana):

Ce produse ti-a dat dermatologul?

| togadam a răspuns:

Foloseste Zineryt, costa cam 10 dolari