| gabriela_7244 a întrebat:

Am citit multe pareri despre amway aici pro si contra, ma adresez celor care sunt contra.de ce credeti ca este o afacere piramidala, ca doar te inscrii in afacere, cumperi produse pentru consum propriu sau le si comercializezi. unde este piramida aici? as prefera raspunsuri de la cei care nu : am auzit eu.ci care au fost in afacere si au renuntat.multumesc anticipat pentru sfaturi

Răspuns Câştigător
| Jeny1 a răspuns:

Este o afacere piramidala, da. Am fost si eu. Faci bani din revinderea produselor, fiecare persoana pe care o inscrii in retea iti aduce procente, etc. Am renuntat din cauza preturilor mari.Au un produs bun la care nu am renuntat si care pentru caracteristicile sale isi merita banii. Dar la multe alte produse de a lor se gasesc alternative, asa ca ...Asta e parerea mea!

1 răspuns:
| sonya a răspuns:

Pai cam asa vine treaba in domeniul vaznarilor. Cel putin pentru mlm. Cum vine treaba. Tu te inscrii insa cineva este raspunzator pentru tine. Exemplu persoana la care te-ai inscris tu ca pana la urma nu te duci la sediul lor pincipal si te inscrii. Ei persoana respectiva isi va lua comision pentru vanzarile tale. Si tot asa. Daca tu la randul tau inscrii pe cineva si tu vei lua comision de pe urma lui si cea care te-a inscris pe tine va lua comision. Eu am fost reprezentant si nu se merge treaba. Sunt scumpe nu sunt foarte bune ca sa zic ca merita banii. Dar in perioada asta de criza...mai greu sa iei banuti frumosi.