| Sara2 a întrebat:

Am citit undeva "mananca tot ce poftesti dar numai pana la ora 16:00 si vei slabi foarte sanatos"
adica dupa ora 4 dupa amiaza sa nu mai mananc absolut nimic
asta inseamna ca daca mananc in fiecare zi pana la 4, pizza si shaorma + desert dupa, slabesc? happy eu asta inteleg prin ce zic ei

10 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Dacă vrei să slăbeşti mergi la nutriţionist, nu te lua după auzite sau după ce citeşti pe site-uri căci de cele mai multe ori reţetele şi sfaturile sunt stupide şi nu dau roade.
Cel puţin mie mi se pare o tâmpenie faza cu mâncatul înainte de o anumită oră.

| CaRamElLa05 a răspuns (pentru Rockart):

De ce ar fi o timpenie daca e ceva normal sa ai un regim la micat ca si la cele lalte lucruri nu sa mainci ceti cade si cind iti cade

| Dana211 a răspuns:

Nu trebuie sa te iei dupa ce spune oricine sau dupa ce citesti pe diferite site-uri pentru ca multe sunt si minciuni. E absolut logic faptul ca in momentul in care te "infunzi" jumatate de zi si in cealalta jumatate nu mananci nimic nu vei slabi pentru ca se compenseaza. Pe de alta parte te si infometezi in felul asta

| CaRamElLa05 a răspuns:

Eu stiu ca poti sa maninci ce vrei numai nu pe saturate, asta pentru ca sa te mentii in forma, iar ca sa slabesti trebuie si sa nu maninci pe saturate si sa nu maninci dula 18 nu 16. Eu am o vecina care a facut asa si sa stii ca rezultatul se vede, primele zile o sa-ti fie mai greu dar pe urma va fi obisnuinta happy

| BellaKiოNana a răspuns (pentru CaRamElLa05):

big grinbig grin laughing) care vecina? big grin

| CaRamElLa05 a răspuns (pentru BellaKiოNana):

Sorta few big grin

Stiu de atita si te-am intrebat :d laughing

| CaRamElLa05 a răspuns (pentru BellaKiოNana):

tongue vedeti am si martori :p

Pat da dupa ora 18 nu maninca, si plus la asta maninca si fara piine tongue