| razadeluna a întrebat:

Am cumparat azi o pereche de tenisi chinezesti, foarte ieftini de 10 ron, dar cand am ajuns acasa a trebuit sa ii pun pe balcon
, asa de tare miros! o sa iasa vreodata mirosul din ei?

http://img05.taobaocdn.com/......10x310.jpg

10 răspunsuri:
| beka a răspuns:

Numa dupa c ii speli, din pacatesad
eu zic sa-i bagi la masina p urma sai portihee hee

| madalicious a răspuns:

Daca pui bicarbonat va iesi.

| simona_6231 a răspuns:

Mai bine spalaihappy.

| never2say4never a răspuns:

Depinde de materialul din care sunt facuti. Lasa-i mai mult pe balcon cu pliculete parfumate in ei sau spala-i. Dupa fiecare utilizare pune-i din nou pe balcon la aerisit, caci s-ar putea sa miroasa. Asta e, chinazariile tot chinazarii raman

| Nu conteaza a răspuns:

Nu prea cred. ma intr daca nu cumva au fost si purtati... aveau eticheta? stiu ca a patit-o si o fata p care o cunosc adica a cumparat niste balerini destul de scumpi si nu i a purtat deloc pentru ca puteau in adevaratul sens al cuvantului...deci decat sa te risti mai bine ii dau sau vezi daca iti iei banii inapoi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu mai cumperi Exista posibilitatea sa te trezesti cu mai stiu eu ce ciuperca la picioare Mai bine pui un ban in plus dar ai ceva calumea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spala-i, da-i cu bicarbonat, schimba sosetele, fa baie la picioare cu bicarbonat, daca si a doua oara miros, arunca-i.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, va iesi mirosul in cateva zile. Dar mai bine-i speli ca sa iasa mai repedewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca daca ii bagi in otet rezolvi problema desi nu garantez. Poti incerca! Otetul cica ar neutraliza mai multe tipuri de miros.

| 1stea a răspuns:

Da, maine dimineata nu vei mai simti acel miros puternic!