| BBiiiaa a întrebat:

Am cumparat ieri fondul de ten Rimmel London Stay Matte. Acopera bine, arata bine pe ten doar ca are o consistenta foarte tare si e putin greu de intins. Iar cum eu am pielea foarte alba, daca nu il intind bine raman urme vizibile. Plus ca in felul asta mi se pare ca se consuma mult produs. Cum as putea sa il fac mai fluid fara sa isi piarda din acoperire? L-as combina cu un alt fond de ten, ma gandeam la unul de la Avon, ceva, la vreo 20 de lei, dar pe asta deja am dat 30 si nu vreau sa mai cheltuiesc in plus.

Răspuns Câştigător
| BlaaBlaa a răspuns:

Nu trebuie sa-l faci fluid, la un astfel de fond de ten iti trebuie ori o pensula pentru fond de ten ori un buretel cosmetic sau daca chiar vrei sa combini atunci foloseste un BB Cream mai ieftinut.

3 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Incearca sa il aplici cu o pensula pentru fond de ten/buretel. nainte de aplicarea fondului de ten, neaparat sa aplici o crema hidratanta si o baza pentru machiaj.

| Nastase_Maria_1998_ZOEL a răspuns:

Hmm..nu te mai da cu fond de ten fiindcă ai o piele frumoasa. Oricum, fii naturală.

| BBiiiaa explică (pentru Nastase_Maria_1998_ZOEL):

Hey:*N-as spune frumoasa, am imperfectiuni, iar fondul de ten imi da incredere in mine